Dethleffs caravans 2022

Dethleffs caravans 2022

 

v.l.n.r. Bart Haarman (Dethleffs NL/B), mevrouw en meneer Szarzec, Annette Kruythoff (Dethleffs NL/B)

Dethleffs reikt prijs uit aan winnaar van het 90 jarig jubileum kansspel

In 2021 was het 90 jaar geleden dat het caravannen werd uitgevonden. Deze baanbrekende prestatie van Arist Dethleffs werd gevierd met tal van activiteiten gedurende het hele jaar. Waaronder dus de kans om het aankoopbedrag van de nieuwe Dethleffs caravan of camper terug te winnen!

De trekking door een officiële notaris wees uit heel Europa één winnaar aan, de heer en mevrouw Szarzec uit Beilen in Nederland. Zij kochten vorig jaar een Aero 500 QSK bij Reinders Rekreatie in Hoogeveen. Op 31 maart 2022 kreeg de blije familie Szarzec de cheque uitgereikt.

Wij wensen ze heel veel plezier toe met de caravan!

~ Dethleffs, een vriend van de familie

 

 

Dethleffs caravans

Van de uitvinder

Dethleffs caravans 2022: Het verhaal van Dethleffs is het verhaal van een man en zijn idee.

Dethleffs caravans 2022. Arist Dethleffs, die in het begin van de jaren dertig als echt familie mens de eerste caravan van Duitsland bouwde, hij noemde hem heel eenvoudig “woonauto”. En overal waar de familie Dethleffs daarmee verscheen, werden ze omringd door mensen.

In de daarop volgende jaren werd de naam Dethleffs een symbool voor competentie en consistentie bij caravans en kampeerauto’s. Met modellen en series van een onmiskenbaar profiel.

Deze inmiddels jarenlange ervaring, het hoge kwaliteitsniveau en bovendien het continu uitwisselen van informatie tussen Dethleffs, kampeerders en partners, hebben het merk tot “Vriend van de familie” gemaakt. Dit ziet u niet alleen terug in de producten maar ook in het Dethleffs dealernetwerk.

In 1971 wordt Dethleffs overgenomen door Wolfgang Thrun en Jacob Eicker (T.E.C.) en sinds 1983 maakt Dethleffs deel uit van het Hymer concern.

Vanaf september 2018 is de Hymer groep in handen van het Amerikaanse bedrijf THOR industries Inc.

 

Dethleffs caravans 2022

De verschillende series van Dethleffs

Van de c’joy tot de super luxe Dethleffs Beduin Scandinavia, er is altijd een caravan die bij u gezinssamenstelling en manier van kamperen past. Vooral de c’go valt op door zijn aantrekkelijke prijs en bovendien frisse looks! Ook het speciale actiemodel Avantgarde in de Camper en Nomad serie, een caravan die voor de Nederlandse markt is samengesteld, is beslist de moeite waard! Deze Avantgarde wordt gebracht in de 460 EL en 510 LE met twee enkele bedden. Voor 2022 zijn beide indelingen niet alleen in de Camper maar ook in de Nomad leverbaar.

Dethleffs Avantgarde 2022 

 

Prijzen incl. rijklaar 

Dethleffs caravans 2022

Klik hier voor Dethleffs Club Benelux

Dethleffs alleen in Hoogeveen

 

Hieronder een video van Reinders Rekreatie vestiging Hoogeveen