Dethleffs caravans 2022

Dethleffs caravans 2022

 

Dethleffs caravans

Van de uitvinder

Dethleffs caravans 2022: Het verhaal van Dethleffs is het verhaal van een man en zijn idee.

Dethleffs caravans 2022. Van Arist Dethleffs, die in het begin van de jaren dertig als echt familie mens de eerste caravan van Duitsland bouwde – hij noemde hem heel eenvoudig “woonauto”. En overal waar familie Dethleffs daarmee verscheen, werden ze omringd door mensen.

In de daarop volgende jaren werd de naam Dethleffs door een veelvoud aan ontwikkelingen en unieke ideeën een symbool voor competentie en consistentie bij caravans en kampeerauto’s. Met modellen en series van een onmiskenbaar profiel.

Deze inmiddels 85 jarige ervaring, het hoge kwaliteitsniveau en niet te vergeten continu uitwisselen van informatie tussen Dethleffs, kampeerders en partners, hebben het merk tot “Vriend van de familie” gemaakt. En misschien is het wel precies deze actieve kennisoverdracht, die zo’n grote onderneming als Dethleffs zo flexibel en innovatief maakt, zoals in het begin anno 1931.

 

Dethleffs caravans 2022

De verschillende series van Dethleffs

Van de c’joy tot de super luxe Dethleffs Beduin Scandinavia, er is altijd een caravan die bij u gezinssamenstelling en manier van kamperen past. Vooral de c’go valt op door zijn aantrekkelijke prijs en frisse looks! Ook het speciale actiemodel Avantgarde in de Camper en Nomad serie, een caravan die voor de Nederlandse markt is samengesteld, is beslist de moeite waard! Deze Avantgarde wordt gebracht in de 460 EL en 510 LE met twee enkele bedden. Voor 2022 zijn beide indelingen zowel in de Camper als in de Nomad leverbaar.

Dethleffs Avantgarde 2022 

 

Prijzen incl. rijklaar 

Technische gegevens en prijslijst Dethleffs 2022

Klik hier voor Dethleffs Club Benelux

Dethleffs alleen in Hoogeveen

 

Hieronder een video van Reinders Rekreatie vestiging Hoogeveen