Campooz luifel

 

Campooz

Campooz trekking luifel

 

WIE ZIJN CAMPOOZ

sterk merk – kwaliteit & service

Campooz een jong Nederlands merk. Gestart in het najaar van 2015. Groot geworden door stoere tenttrailers met namens als Fat Freddy, Lazy Jack en Sleepy Joe. Op dit moment zijn ze aan het verbreden naar een kampeermerk. Caravanluifels was de eerste uitbreiding, Campooz Business de volgende. Een accessoire lijn komt eraan.

Vanuit het gevoel ‘Rijd naar de horizon en ga op avontuur’ proberen zij kampeerders te verleiden. De producten zijn avontuurlijk zonder extreem te worden. Dat maakt Campooz toegankelijk voor heel veel kampeerders.

Als merk zijn zij persoonlijk en benaderbaar. Zij hebben een hele actieve en vooral super leuke community opgebouwd. Vrienden van Campooz! Daar zijn ze super trots op! Een belangrijk punt waarmee Campooz het verschil maakt, is de service. Voor ons is niets erger dan de vakantie van iemand verpesten.

Vanuit de werkplaats en kantoor in Assen vinden de producten hun weg naar een breed dealernetwerk in Nederland en daarbuiten. Het team is kundig, zeer loyaal en erg leuk. In Assen worden de vouwwagens geassembleerd en overige producten gecontroleerd.

Campooz groeit! De stip op de horizon is een bedrijf met merken met een duidelijke signatuur. Daarbij vinden zij het belangrijk om bewust te zijn van een bedrijfsvoering die past bij hen én de producten. Dit vertaalt zich naar mooie producten en eerlijke relaties met het team, de dealers toeleveranciers en natuurlijk de klanten.

CARAVAN LUIFEL VAN CAMPOOZ

Caravanning Trekking luifel

De Campooz caravan luifel is kenmerkend van vorm, licht in gewicht en eenvoudig op te zetten. Onze luifels passen op de meeste caravans. Jouw dealer kan je daar alles over vertellen. Voor de caravan luifel heeft de Trekking luifel van de tenttrailers model gestaan. De luifel is uit te breiden met verschillende zijwanden. Daarnaast hebben we de Trekking for Beachy en okergele/oranje Caravanity by Campooz luifel.

WELKE MAAT CARAVAN LUIFEL?

Trekking 275, 300, 325, 350, 375, 400

Meet het rechte stuk van de caravan of peesrail. Kies de uitvoering die het dichtst in de buurt komt van de door jou gemeten afstand. Heb je 290 cm gemeten? Kies dan voor de Trekking 300 caravan luifel. Is de lengte 390 cm? Dan kies je voor de Trekking 400 caravan luifel. Voor de Trekking for Beachy luifel hoef je niks op te meten, maar alleen het model van jouw caravan te weten. We hebben drie maten caravan luifels voor de drie Beachy modellen: 360, 420 of 450.

campooz trekking luifel

Campooz trekking luifel

www.campoozcaravanning.nl