Hobby caravans 2024

HOBBY CARAVANS 2024

 

 

Hobby caravans 2024.  De Maxia is uitgebreid met een nieuwe indeling de 585 UL . De Excellent serie heeft minder indelingen gekregen en de Excellent Edition is maar liefst uitgebreid met 4 extra indelingen. De ontwerpers van Hobby hebben deze nieuwe stijl gecreëerd in samenwerking met externe ontwerpbureaus. Het frisse modellengamma is gericht op een zeer breed publiek, waaronder bijvoorbeeld design bewuste, trendy kampeerders en jonge gezinnen.

Nieuwe meubeldeuren en een huiselijke sfeer met warme tinten zorgen er bovendien voor dat de populaire series Ontour en De Luxe voor het nieuwe seizoen bijzonder gezellig en sfeervol zijn.

De keuken

Alle modellen van het nieuwe seizoen, worden verder waar de indeling het toelaat, met praktische keukendetails uitgevoerd. Daarbij behoort een uitschuifbare handdoek houder, alsook een nieuwe ophanglijst voor keukengerei. Ingekorte schuiflade grepen, versterkte montagebeugels en langere sluitplaten zorgen ervoor dat ook tijdens het rijden de laden dicht blijven.

Hobby caravans
Hobby caravans

Hobby caravan

 

De nieuwe keuken voor alle modellen Hobby modeljaar 2024

Hobby caravan 2023

Hobby caravan
Nieuwe koelkast

Alle Super-Slim-Tower koelkasten worden vervangen: De nieuwe Dometic 130 liter absorptiekoelkast met uitneembaar 12 liter vriesvak geeft een plus in comfort. De koelkastdeur is van beide kanten te openen. 

Kwaliteit “Made in Germany”

“Made in Germany” betekent voor Hobby: gebouwd met een optimale kwaliteit en zorgvuldigheid in de traditionele vestiging Fockbek in Sleeswijk-Holstein.

In de fabriek werken meer dan 1200 medewerkers. In een van Europa’s grootste productievestigingen voor de bouw van caravans en campers ontstaan jaarlijks meer dan 15.000 voertuigen.

Ultramoderne machines en geavanceerde technologie garanderen een hoog productievermogen en ongekende precisie. Tegelijk vertrouwen ze voor talrijke details op handwerk en vakmanschap. Het resultaat: caravans en campers die u overal begeleiden. Betrouwbaar, duurzaam en tijdloos.

Caravans met een vooruitstrevend design

Bij Hobby is niet alleen het interieur belangrijk. Ook van buiten zijn de caravans echte blikvangers, die overtuigen door veel slimme en praktische details. De sportieve vormentaal met vloeiende lijnen en aerodynamische vormen is typerend voor Hobby. Stijlvolle elementen zoals de rangeerhandgrepen in chroomlook of de sportieve achterkant onderstrepen perfect het design.

 

ONTOUR

Lichter dan licht-de ONTOUR. Geen onnodige ballast, maar wel alles aan boord om het u naar het zin te maken. De ONTOUR is uw ideale reisgenoot die altijd voor u klaar staat.

Uitgerust met een uitgekiend lichtgewicht chassis. De compacte ONTOUR is daarom geschikt voor kleinere auto’s. Kies uit de drie modellen die precies bij u past.

DE LUXE

Echte vrijheid is er op uitgaan in een Hobby caravan. Wat daaraan ten grondslag ligt? Een comfortabel thuis dat u overal mee naar toe kunt nemen. 15 uitgekiende indelingen maken het een allrounder . Niet voor niets staat de Hobby DE LUXE bovenaan onze bestsellerslijst. Echte vrijheid kent geen grenzen.

Iedereen wordt vrolijk van het lichte en aangename design waarin u zich meteen thuis voelt.

EXCELLENT

Geniet samen van het leven. Ontdek idyllische plekken en volg je eigen ritme. De Hobby EXCELLENT is de lieveling van velen voor een perfecte vakantie.

Daarvoor zijn genoeg redenen: een compleet uitrustingsniveau en daarnaast een omvangrijke keuze aan indelingen, met veel ruimte en comfortabele zitgroepen. En natuurlijk de sfeervolle verlichting voor de romantische uurtjes.

EXCELLENT EDITION

Ruim, licht, veelzijdig, gezellig en design om verliefd op te worden- de EXCELLENT EDITION combineert dit allemaal perfect.

Tien indelingen, dus voor elk wat wils. Waarvan maar liefst vier met stapelbedden voor de kleine kampeerders. Sommige modellen hebben zelfs aparte zitjes voor kinderen. Teken- en knutseldingetjes kunnen dus gewoon blijven liggen.

De moderne Scandinavische ademende combinatie van lichte kleuren en strakke lijnen wordt onderstreept door indrukwekkende LED verlichting.

PRESTIGE

Vrijheid, ruimte en bewegingsvrijheid: in de Hobby PRESTIGE geniet je onderweg bovendien van de luxe van een echt huis.

Royale woon- en slaapgedeeltes zijn te vinden in twaalf verschillende indelingen. Afhankelijk van het model hebben tot maximaal zeven personen een comfortabele slaapplaats in dit ruimtewonder.

MAXIA

Voor liefhebbers van Scandinavische gezelligheid, slimme functionaliteit en minimalistisch design: de Hobby MAXIA is het antwoord, met open ruimtedesign, natuurlijk materialen, perfect op elkaar afgestemde kleuren en Scandinavische gemoedelijkheid. Een moderne blikvanger voor een nieuw soort caravanervaring.

Alles erop en eraan. Bij de MAXIA is alles All-Inclusive, dus alles aan boord om uw vakantie onvergetelijk te maken. Zonder extra kosten of dure pakketten.

 

De verschillende serie’s van Hobby caravans 2024, klik op de tekst voor meer info

 

Prijzen incl. rijklaar


Klik hier voor Hobby Caravans prijslijst 2024

 

Meer gemak met de brede toegangsdeur

Behalve bij de ONTOUR hebben alle modellen een extra brede buitendeur, die 596 mm breed is. De eendelige caravandeur met ingewerkte scharnieren overtuigt door zijn aantrekkelijke design en daarnaast zijn doordachte details. Het grote raam laat bovendien veel licht binnen en vormt met de deur een eenheid.

Hobby caravans 2024
Hobby caravans 2024

Hobby caravans 2024
Hobby caravans 2024

Hobby caravans 2024

 

Meer veiligheid door de zelfstellende rem techniek

De automatische rem na stelling KNOTT-ANS wordt nu standaard bij alle serie’s gebruikt. Het systeem vangt om te beginnen continu de slijtage van de remvoeringen op en stelt deze bovendien automatisch bij. Zo is de remkracht aan beide wielen altijd gelijk. Hierdoor laat de caravancombinatie bij een noodzakelijke remingreep zich sneller stabiliseren.

 

Een sterk merk, lees de geschiedenis

De Historie van Hobby vanaf 1967

Hobby caravans alleen in Leeuwarden

Officieel Hobby dealer voor Friesland