Walker voortenten en luifels

Walker voortenten en luifels

 

Walker Campingstyle BV is een van de oudste voortenten-ateliers van Nederland! Het merk Walker is omstreeks 1954 opgericht en het is nog steeds een echt Nederlands familiebedrijf waar met veel zorg en beleving topkwaliteit wordt geproduceerd.

Topkwaliteit en duurzaamheid

We beschikken over de laatste designtechnieken om de ontwerpen van onze Walker produkten tot in detail te kunnen uitwerken en te perfectioneren. Vakmanschap en betrokkenheid van onze medewerkers spelen een grote rol in het kwaliteitsproces.

Ambachtskennis en ervaring

Onze voortenten en luifels, voorzonluifels, speciale voortenten, wintertenten en deeltenten worden geconfectioneerd in ons eigen moderne atelier in het Brabantse Deurne. In de loop der jaren hebben wij veel ambachtskennis en ervaring opgebouwd wat tot uiting komt in onze styling, uitvoering en kwaliteit. Wanneer u kiest voor Walker dan bent u verzekerd van jarenlang zorgeloos kampeerplezier!

Maatwerkservice – een passend product voor uw caravan!

Het komt vaak voor dat de omloopmaat van uw caravan een grensgeval is binnen gangbare maattabellen. In dat geval is uw voortent eigenlijk te groot of te klein en zal de pasvorm van uw tent niet optimaal zijn. Walker heeft hiervoor een unieke oplossing: Wanneer uw omloopmaat een grensgeval is binnen de gangbare maattabel dan kunt u overstappen naar een Walker tussenmaat! Omdat we beschikken over een eigen atelier en een speciale logistieke oplossing kunnen deze tussenmaten zeer snel geleverd worden. Voor ons een kleine moeite en voor u de zekerheid dat u een goed passende voortent of luifel koopt. Hebt u een caravan met een afwijkende daklijn? Ook dan hebben wij vaak een passende oplossing voor u!

Walker produceert ook speciale voortenten voor Eriba Feeling, Eriba Touring, Kip Kompakt, Kip Vision, Kip Shelter, Trigano silver, T@B, Adria Action, Knaus Sport & Fun, Bürster Averso/Premio Plus Dethleffs c’go UP, Eriba Living 555 XL, LMC Style Lift, Weinsberg CaraOne 390 PUK.

 

Walker voortenten en luifels

 

Walker voorzonluifels

Walker luifels

Walker voortenten en luifels

Walker folder