Hobby Maxia 2024

Hobby Maxia 2024

 

Hobby Maxia 2024

De Nieuwe Premium klasse

De Hobby Maxia 2024. Voor liefhebbers van Scandinavische gezelligheid, slimme functionaliteit en minimalistisch design: de Hobby MAXIA is het antwoord, met open ruimtedesign, natuurlijke materialen, perfect op elkaar afgestemde kleuren en Scandinavische gemoedelijkheid. Een moderne blikvanger voor een nieuw soort caravanervaring.

Alles erop en eraan. Bij de MAXIA is alles All-Inclusive, dus alles aan boord om uw vakantie onvergetelijk te maken. Zonder extra kosten of dure extra pakketten.

De Maxia is de opvolger van de Hobby Premium, de buitenoptiek ligt meer in lijn met de andere series van Hobby maar de fijne hamerslagplaat van de Premium is behouden.  Waar Hobby het dikwijls zoekt in warme gezelligheid is de Maxia een strakke no nonsense caravan waar gekeken wordt naar functionaliteit. De toiletruimte is bijvoorbeeld niet voorzien van een douchebak en verder vindt u in de caravan weinig tierelantijnen.

Voor het eerste seizoen is deze stijlvolle serie verkrijgbaar in twee modellen: de 495 UL, met een comfortabele rondzit en twee éénpersoonsbedden, en de gloednieuwe 660 WQM. Dit bijzondere model heeft ongelofelijk veel ruimte en beschikt over een royale keuken aan de voorzijde, een gezellige eethoek, een eilandbed en een luxe toiletruimte achterin. Dit op een oppervlakte van circa 20 vierkante meter. Het interieur van dit vakantie appartement op wielen wordt overspoeld met licht dankzij de vele ramen. Er is veel aandacht besteed aan het keukengedeelte, met een groot voorraam en panoramadak.

Hygge is het Scandinavische woord voor gezelligheid met vrienden en familie. De ronde zitgroep aan de achterzijde is hiervoor de perfecte plek. De nieuwe éénkoloms heftafel in modern antraciet is eenvoudig met de hand te bedienen. Daarnaast scoort hij met een ruime keuken en slim ontworpen badkamer zeer hoog.

Hobby Maxia 2024

Hobby Maxia 2024

Hobby Maxia 2024
Hobby Maxia 2024

 

Hobby Maxia 2024 indelingen en prijzen

585 UL 41.600

595 KML 43.750

660 WQM 47.950