Doréma voortenten Megastores in Hoogeveen en Leeuwarden

Doréma voortenten Megastores in Hoogeveen en Leeuwarden

 

 

Doréma voortenten is sinds 1987 de complete specialist in caravan-voortenten en luifels. Kies ook voor een Doréma voortent! Men ontwerpt en produceert in eigen beheer topkwaliteit voortenten, frames en accessoires voor alle gangbare modellen caravans.

Een Doréma voortent is gemaakt van de beste kwaliteitsmaterialen en met zorg verwerkt tot een duurzaam en gebruiks­vriendelijk kampeerproduct. Na een kritische eindcontrole door onze kwaliteitsmedewerkers worden alle tenten voorzien van het Doréma ­Kwaliteitscertificaat met 2 jaar garantie.

Doréma voortenten maakt het u makkelijk de ideale voortent te kiezen die past bij uw gezin en de wijze waarop u uw vakanties wenst te besteden. Dit dankzij ons programma van riant royale voortenten tot supersnel op te zetten extra diepe luifels en lichtgewicht tenten. Bovendien bent u altijd verzekerd van optimaal montagegemak en de gegarandeerde duurzaamheid van een Nederlands kwaliteitsmerk.

 

 

 

 

Doréma opblaasbare voortenten

 

 

 

Doréma luifels

 

Doréma voortentluifels

Doréma luifels

 

 

Vier seizoenen tenten/Doréma wintertenten

 

Opblaasbare Camper voortenten

 

Lichtgewicht frames

Doréma biedt u de mogelijkheid om bij de meeste van haar voortenten te kiezen voor het unieke lichtgewicht aluminium EasyGrip Quick System frame of voor het lichtgewicht FIBRE TECH glasfiber frame.

ALUMINIUM QUICK SYSTEM FRAME

 • Extreem licht in gewicht, circa de helft van staal
 • Buisdiameter van 28 mm
 • Eenvoudig en snel op te zetten
 • Voorzien van EasyGrip snelklemmen

Om de stabiele constructie te waarborgen zijn de hoekstukken vervaardigd van staal

Dorema aluminium frame

Met de ontwikkeling van het EasyGrip System frame is het Doréma designteam er in geslaagd het opzetten van een voortentframe sterk te vereenvoudigen. Ieder frame (standaardmaat) bestaat nu nog maar uit 3 hoofdelementen en 3 dakliggers. Het zoeken naar bij elkaar horende framedelen is nu definitief voorbij en de opzetduur van uw voortent wordt hierdoor sterk gereduceerd.

Ieder frame (standaard maat) bestaat nu nog maar uit 3 hoofdsegmenten en 3 dakliggers. Ieder segment bestaat uit een aantal telescopische framedelen en delen die met elkaar verbonden zijn door middel van een unieke veerverbinding.

EasyGrip klem

De nieuwe sterke kunststof EasyGrip buisklem is zo ontwikkeld dat het beschadigen aan het frame voorkomt en dat het onder alle omstandigheden zorgt voor een perfecte klemkracht.

Enkele niet telescopische framedelen zijn met elkaar verbonden door een sterke veerverbinding. Het zoeken in losse delen behoort nu tot de verleden tijd.

Enkele niet telescopische framedelen zijn met elkaar verbonden door een sterke veerverbinding. Het zoeken in losse delen behoort nu tot de verleden tijd.

FIBRE TECH PLUS GLASFIBER FRAME

 • Extreem licht in gewicht, circa de helft van staal
 • Zeer sterk materiaal
 • Lange levensduur
 • Zeer stabiel
 • Eenvoudig en snel op te zetten
 • Voorzien van Easygrip buisklemmen

Extra sterke dakliggers zorgen voor een optimale stabiliteit van het frame

 

De Fibre Tech Plus glasfiber tentstokken zijn geproduceerd volgens de modernste Pull-Winding techniek en worden daarbij opgebouwd uit meerdere glasvezellagen die afwisselend in de lengte- en dwarsrichting lopen. Deze hoge mate van wapening zorgt voor een mix van ongekende sterkte, duurzaamheid en flexibiliteit. De buitenzijde van de glasfiber tentstokken is met polyesterlak extra fraai afgewerkt.

Naast deze bijzondere voordelen is glasfiber vormvast, corrosiebestending en onderhoudsvrij.

Het frame is voorzien van versterkte kunststof framehoeken en fraaie kunststof buisklemmen die onder alle omstandigheden zorgen voor optimale klemkracht.

 

Starlon tenttapijt

Starlon tenttapijt

Voor haar collectie voortenten heeft Doréma het uiterst gebruiksvriendelijke voortenttapijt Starlon® ontworpen. Voor een optimale afstemming met het door u gekozen model Doréma voortent is het voortenttapijt Starlon® leverbaar in de kleuren grijs en blauw.

Bij de ontwikkeling van Starlon is ­rekening gehouden met de specifieke eisen van zowel de ­toer­kampeerder als de seizoenkampeerder. Door de speciale weefstructuur en toepassing van hoogwaardige duurzaam ­flexibele kunststoffen heeft Starlon:

 • Een laag eigen gewicht
 • Een aangenaam gevoel bij het lopen op blote voeten
 • Vormt Starlon zich ­gemakkelijk naar iedere ondergrond
 • Op te vouwen tot een uiterst ­compact pakket

Koffie of wijnvlekken, ze vormen geen enkel ­probleem want Starlon is met een vochtig doekje heel eenvoudig te ­reinigen. Door de open weefstructuur ademt het Starlon voortenttapijt ­continu zodat vervelende luchtjes ­onder het tapijt worden voorkomen. En last but not least: Starlon is leverbaar voor bijna iedere maat voortent en is bovendien bijzonder vriendelijk geprijsd.

Het Dorema voortent kwaliteit- certificaat

Doréma is sinds 1987 de complete specialist in caravan-voortenten en luifels. Zij ontwerpen en maken topkwaliteit voortenten voor alle gangbare modellen caravans en leveren daarbij een compleet programma accessoires en onderdelen. Alle voortenten zijn gemaakt van de beste kwaliteit materialen, met zorg verwerkt tot een duurzaam, gebruiks­vriendelijk product en, na controle door onze kwaliteitsmedewerkers, voorzien van het Doréma ­Kwaliteit-Certificaat.

Doréma voortenten

Ten Cate tentdoek

Zorgeloos kamperen valt of staat met de kwaliteit van het tentdoek, daarom kiest Doréma voor het doek van TenCate. Het Ten Cate All Season materiaal is topkwaliteit waar u vele jaren plezieren aan zult beleven, ook voor seizoen gebruik. Het Ten Cate All Season materiaal voor een Dorema voortent onderscheidt zich door de volgende eigenschappen:

 • Duurzaam
 • Vormvast
 • Vuilwerend
 • Kleurecht
 • Waterafstotend
 • Sterk
 • Zonwerend
 • Vochtregulerend

Bekijk onze collectie en in welke Dorema voortent het Ten Cate All Season materiaal wordt gebruikt.

 

Isabella voortenten

Unico voortenten

Ventura voortenten

Walker voortenten

Thule luifels

Dorema folder 2024

Dorema voortent