DealerRepair caravan schadeherstel

DealerRepair caravan schadeherstel

 

Schade, onderhoud en reparatie door de officiële dealer

 

afbeelding dealerrepair

 

DealerRepair caravan schadeherstel

Dealerrepair caravan schadeherstel. Uw caravan of camper is een kostbaar bezit waar u zuinig op bent. Het is dan ook belangrijk om deze goed te laten onderhouden en wie kan dit beter dan de merkdealer. De merkdealer beschikt immers over originele onderdelen, de laatste informatie en vakkundig en merkgeschoold personeel. Uw voordeel?…een perfecte uitgevoerde opdracht tegen een eerlijke prijs mét behoud van fabrieksgaranties.

Dealer Repair is geen regulier schadeherstelnetwerk, dat veelal bestaat uit autoherstelbedrijven. Wij zijn een netwerk van gepassioneerde caravan- en camperdealers die nauw samenwerken met de fabrikant van uw caravan of camper. Hierdoor beschikken wij over de laatste technische informatie, beschikken wij over merkspecifieke onderdelen en werken met personeel dat merkspecifiek is opgeleid.

Duurzaam repareren

Bij het repareren van een caravan of camper, gaat uit milieuoogpunt repareren altijd voor vervangen.

Zo kunnen wij bijvoorbeeld een geprofileerde plaat herstellen middels profielreparatie techniek. De originele plaat blijft behouden en de deuk of kras wordt onzichtbaar weggewerkt.

Nieuwste technieken

Bij het repareren maken wij gebruik van de nieuwste technieken. Zo kunnen wij kunststof lassen, tafelbladen herstellen en  deukjes in de vloer professioneel repareren.

Profile Repair

Vanaf de uitvinding van Profile Repair is Reinders Rekreatie een actief lid van deze organisatie en een echte specialist te noemen. Heeft u een kleine deuk of kras op uw caravan is het niet nodig om rigoureus de hele plaat van de caravan te vervangen. Met een mal wordt er materiaal op de plaat aangebracht waarna de reparatie weer in de kleur van de caravan wordt gespoten. Hierdoor wordt de schade onzichtbaar gerepareerd en heeft u geen waardeverlies die u wel heeft wanneer u het krasje of de deuk laat zitten.

Deze reparatiemethode is alleen geschikt voor kleine beschadigingen aan uw caravan, is de schade groter dan zal de plaat toch vervangen moeten worden en dat is voor ons ook dagelijks werk. Profile Repair

 

Dealer Repair schadeherstel

 

DealerRepair caravan schadeherstel

www.dealerrepair.nl