DealerRepair schadeherstel

SCHADE, ONDERHOUD EN REPARATIE HET VOORDEEL VAN DE ECHTE DEALER

 

afbeelding dealerrepair

 

DealerRepair schadeherstel

Uw caravan of camper is een kostbaar bezit waar u zuinig op bent. Het is dan ook belangrijk om deze goed te laten onderhouden en wie kan dit beter dan de merkdealer. De merkdealer beschikt immers over originele onderdelen, de laatste informatie en vakkundig en merkgeschoold personeel. Uw voordeel?…een perfecte uitgevoerde opdracht tegen een eerlijke prijs mét behoud van fabrieksgaranties.

Wij zijn geen regulier schadeherstelnetwerk, dat veelal bestaat uit autoherstelbedrijven. Wij zijn een netwerk van gepassioneerde caravan- en camperdealers die nauw samenwerken met de fabrikant van uw caravan of camper. Hierdoor beschikken wij over de laatste technische informatie, beschikken wij over merkspecifieke onderdelen en werken met personeel dat merkspecifiek is opgeleid.

Duurzaam repareren

Bij het repareren van een caravan of camper, gaat uit milieuoogpunt repareren altijd voor vervangen.

Zo kunnen wij bijvoorbeeld een geprofileerde plaat herstellen middels profielreparatie techniek. De originele plaat blijft behouden en de deuk of kras wordt onzichtbaar weggewerkt.

Nieuwste technieken

Bij het repareren maken wij gebruik van de nieuwste technieken. Zo kunnen wij kunststof lassen, tafelbladen herstellen en  deukjes in de vloer professioneel repareren.

 

DealerRepair schadeherstel

 

DealerRepair schadeherstel