Profile Repair caravan Reinders Rekreatie

Profile Repair

Profile Repair wandherstel
Profile Repair methode

Uw caravanschade vakkundig hersteld

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Schade aan uw caravan is altijd vervelend en komt nooit gelegen. Gelukkig hebben wij schadeherstel afdelingen waar u caravan perfect gerepareerd wordt met de modernste reparatiemethodes. Bij kleine schades kan dit met Profile Repair wandherstel en bij grotere schades kan de plaat vervangen worden.

Profile Repair is een reparatiemethode waarbij kleine deuken en krassen op een caravan onzichtbaar gerepareerd kunnen worden.
Vanaf de start voert Reinders Rekreatie deze wandreparatie methode uit hetgeen een welkome aanvulling bleek voor de caravanschade afdeling.

Voordeel voor de klant is dat wanneer bijvoorbeeld de onderplaat vervangen moet worden maar de bovenplaat met Profile Repair hersteld kan worden dit professioneel bij hetzelfde bedrijf uitgevoerd kan worden. Bij een caravandealer worden de monteurs regelmatig geschoold door de fabrikanten en blijft de fabrieksgarantie bij schadeherstel bestaan.

Methode

Profile Repair is een gepatenteerde reparatiemethode. TNO heeft deze techniek grondig getest en goedgekeurd. Met behulp van een speciale mal wordt de structuur van de caravanwand onzichtbaar hersteld. De mal wordt met een speciaal vulmiddel gevuld en daarna vacuüm gezogen. De reparatiemethode is alleen voor kleine deuken en krassen en bij grotere schades zal toch de plaat vervangen moeten worden.

Efficiënte schadeherstelmethode

Voorheen moest bij iedere deuk een complete plaat worden vervangen, tegenwoordig is dit bij kleine schades niet meer nodig. Dat is niet alleen prettig voor u, wanneer u zelf de schade moet betalen, maar ook voor verzekeraars.

Onze chef werkplaatsen kunnen goed bepalen of een schade met Profile Repair hersteld kan worden of dat er toch beter een plaat vervangen kan worden. Het voordeel bij Reinders Rekreatie is dat wij specialist zijn in beide reparatiemethodes.

Wij voeren reparaties uit voor alle verzekeraars en zijn geselecteerd schadeherstelbedrijf voor Achmea en Univé.

Profile Repair logo

Op een Profile Repair reparatie wordt 10 jaar garantie gegeven.

 

DealerRepair