Isabella voortenten

Isabella voortenten

 

Ruim 60 jaar in het teken van kamperen

Het ontstaan van de Isabella voortent. In 2017 is het 60 jaar geleden dat Soren Odgaard van zijn passie voor kamperen zijn beroep maakte. Hij begon zijn productie met een bungalowtent onder de naam Capri. Daarvoor verhuurde hij tenten en had dus een goed beeld van eventuele zwakke punten van tenten.

Vrijheid

Bij Isabella gaat het kamperen om het ervaren van vrijheid. Inspireren en ruimte maken voor vrijheid….. Vrijheid om gewoon te zijn, te ontspannen, te leven, met elkaar te zijn….

Vrijheid hangt samen met kwaliteit en met de zekerheid dat materiaal werkt. Het Deense design, goede materialen, doordachte functies en een mooie omgeving zorgen voor een optimaal vakantiegevoel. Daarom is de boodschap voor alle kampeerders: Feel free 

Isabella voortenten, design en kwaliteit

In een wereld die elke dag sneller wordt, heeft u hier en daar wat momenten van rust en stilte nodig. Met een Isabella voortent heeft u de mogelijkheid om te genieten van het leven, zodat er plaats is voor de zaken waar het leven echt om draait; liefde, plezier, het gevoel van samenzijn en gezelligheid. De bekende kwaliteitscollectie Isabella caravan voortenten is buitengewoon gevarieerd. De enorme knowhow en daarnaast een compleet assortiment en oog voor detail zorgen ervoor dat uw caravan voortent helemaal af is. Met een Isabella voortent voor uw caravan kunt u bovendien van het leven genieten en het kamperen optima forma ervaren. Waar u ook gaat kamperen, met een voortent van Isabella voelt u zich altijd thuis!

 

Isabella stijlconcepten

NORTH

Met de collectie NORTH keer je terug naar de natuur. Naar waar ons campingleven begon: In de open lucht ongefilterd maar ook enkel zuivere natuur en pure gezelligheid. NORTH geeft toegang tot het eenvoudige leven, maar daarnaast in een versie 2.0 met extra comfort en elegantie anno 21e eeuw.

Het design is ten eerste eenvoudig en de kleuren zijn gedempt en respectvol, zodat je van de natuur kunt genieten zoals die is. Ruig en groots. Bovendien zijn er duidelijke verwijzingen naar de Scandinavische natuur en de Scandinavische designtradities.

Isabella North

 

DAWN

De collectie DAWN is geïnspireerd op het nevelige ochtendlandschap dat je in alle vroegte begroet. Een ochtend waarin alles nog nieuw en doodstil is. Waar alleen de wind zachtjes fluistert. DAWN staat voor een ongestoord campingleven waarbij een laag tempo en de natuur centraal staan.

Het design van DAWN is bovendien gedempt en harmonieert met milde ton-sur-ton kleuren, die je daarnaast tot rust brengen en je van het moment laten genieten.

Isabella Dawn

FLINT

De collectie FLINT is geïnspireerd op het materiaal vuursteen dat op natuurlijke wijze is ontstaan op het ontmoetingspunt van land en zee. Vuursteen heeft door de eeuwen heen een belangrijke rol gespeeld als bron voor vuur. FLINT herinnert ons bovendien aan onze voorouders en hun vermogen om met beperkte middelen in de ruige natuur te overleven. FLINT baant de weg naar de ruwe en ongepolijste natuur, die je dan opnieuw kunt beleven.

Het design van FLINT vindt zijn oorsprong in het verleden en straalt pure kracht uit – donkere grijstinten met moderne, scherpe kantjes en een alles overwinnende energie.

Isabella Flint

 

Isabella voortenten en luifels

Isabella luifels en luifeltent

Isabella Buddy luifeltent NIEUW! 

 

 

Isabella voortenten Deel- en wintertenten

 

Isabella Air opblaasbare voortent

 

 

Ventura Air opblaasbare voortent

Ventura Vivo

Air Vivo € 1.399,-

[/one_half]

Ventura voortenten

 

"<yoastmark   Ventura D300

 

 Isabella voortenten, kies kwaliteit

Een Isabella voortent staat gelijk aan kwaliteit tot in het kleinste details waarbij de nadruk ligt op functionaliteit en duurzaamheid. Generaties lange ervaring en knowhow gaan schuil achter de unieke gepatenteerde oplossingen van Isabella. Sterke en duurzame materialen maar ook moderne designs en een exclusieve afwerking zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw tijd in uw vakantiewoonkamer.

 

Frames

 

Isabella CarbonXframe

CARBON-X™ GLASFIBER FRAME

Dit unieke tentframe is ontwikkeld in samenwerking met de fabrikant Exel. Het met koolvezels versterkte glasfiber frame is bijzonder geschikt voor de rondtrekkende caravanner, maar daarnaast ook voor de seizoenkampeerder, omdat het licht en volledig corrosievrij is. Alle CarbonX tentframes worden met IsaFix stangklemmen geleverd. Door de ingebouwde IsaFix behoudt elke stang zijn positie. Na één druk op de handgreep verraadt een zachte “klik” dat IsaFix de stang geborgd heeft. Ongeacht temperatuur of spanning ervaart u door één druk op de handgreep een volledige zekere stop

ZINOX™ STAALBUIS FRAME

Bestaat uit ISO gecertificeerd hoogwaardig staal. Het frame heeft zowel in- als uitwendig een heetzink- behandeling gekregen voor een extra lange levensduur en een optimale mechanische belastbaarheid. Door zijn bijzondere sterkte is het Zinox staalbuis frame bij uitstek geschikt voor het seizoenkamperen. Het wordt bij alle Universal modellen en wintertenten meegeleverd, omdat het kamperen in het na-seizoen met weersomstandigheden zoals storm en sneeuwval hoge eisen stelt aan de stabiliteit van de voortent.

Isabella Zinox frame

Isabella voortent

ZINOX MEGA FRAME 300- EXTRA STERK VOOR NOG MEER STEVIGHEID EN ZEKERHEID.

Voor de kampeerders die de tent als seizoenstent gebruiken , adviseren wij ons nieuwe Zinox Mega Frame van Isabella. Het Zinox Mega Frame is een duurzaam buisframe ( dikte 32 x 1,2 mm) met gelaste hoekstukken en dubbele vastzet schroeven op de stokken.
Het Zinox Mega Frame is zodanig ontworpen dat het ook extreme weersomstandigheden in het vroege voorjaar en het late najaar kan weerstaan.
Ook is het Zinox Mega Frame standaard voorzien van twee extra dakliggers en een Hercules Tentspanner 32,5 mm.

HET ZINOX MEGA FRAME KAN BESTELD WORDEN IN EEN 3 METER UITVOERING ALS OOK EEN 2,5 DIEPE UITVOERING.ISAFIX™ STANGKLEMMEN

Rust hiermee uw CarbonX frame uit! Het nieuwe IsaFix is eenvoudig aan te brengen aan alle Isabella tentframes en vervangt telescoopverbindingen en vleugelmoeren. Het makkelijk en efficiënt afspannen van de voortent wordt nu een fluitje van een cent.

NIEUW! T-REX STANGKLEM

voor Zinox stalen frame. De nieuw ontwikkelde telescoopvergrendeling T-Rex past helemaal bij zijn naamgenoot. Met zijn krachtige ”bite” zet hij zich genadeloos vast en houdt hij de stangen afgespannen onder alle weersomstandigheden, in zomer en winter, in regen en wind. Met één druk op de handgreep kunt u aan een discrete ”klik” horen dat de T-Rex zijn ”prooi” te pakken heeft. Maar anders dan de prehistorische reus laat de telescoopvergrendeling wél los als u dat wilt en zonder dat u er kracht voor nodig hebt! De T-Rex is uitstekend te gebruiken in combinatie met het afspanningshulpmiddel ”Hercules Twin”

Isabella T Rex

VOORGEMONTEERD FRAME

De voortentframes zijn voor uw opzetgemak al voorgemonteerd, dus geen onnodige en tijdrovende losse onderdelen.

 

Hoogwaardige materialen Isabella voortenten

 

Isabella voortenten maakt uitsluitend gebruik van de beste materialen, geproduceerd door ’s werelds toonaangevende leveranciers.

 

Isacryl is een door-en-door (d.w.z. tot in de vezel) gekleurd materiaal met een structuurweefsel en een krachtige kwaliteit. Isacryl heeft door de kleuringsmethode de maximaal realiseerbare lichtechtheid. Door de dichtheid van het weefsel en de volledige impregnering is binnendringen van water uitgesloten. Isacryl is echter tegelijkertijd ook een ademend materiaal dat voor een optimaal binnenklimaat in de voortent zorgt

IsaTex is een krachtig, gecoat polyestermateriaal met een fraaie oppervlaktestructuur. Het materiaal is exclusief ontwikkeld voor en door Isabella in samenwerking met een van de toonaangevende Europese textielproducenten. De voordelen van IsaTex zijn onder andere dat het materiaal bijzonder slijtvast is en, zeker niet onbelangrijk, makkelijk schoon blijft en te reiningen is.

IsaLite is een gecoat polyestermateriaal dat slijtvast, licht en makkelijk schoon te houden is

het raamfolie is de beste die op de markt verkrijgbaar is. Bij bepaalde modellen is het raamfolie bovendien getint om het zonlicht te dempen en in tenten voor ’s winters wordt een folie gebruikt die bestand is tegen extreme vorst.

het dakdoek is volledig geïmpregneerd en met kapnaden gestikt, zodat het dak bestand is tegen de zwaarste neerslag. De binnenzijde is voorzien van een patroon. Dat maakt het niet alleen gezellig binnen, maar zorgt er ook voor dat verontreinigingen aan de buitenkant minder zichtbaar worden.

 

Isabella voortenten

Doréma voortenten

Thule luifels

Unico voortenten

Ventura voortenten

Walker voortenten