Isabella Winter

Isabella Winter

 

Isabella Winter tent

Winter

Steeds meer mensen realiseren zich dat kamperen in de winter een heerlijke vorm van vakantie is. Wel vraagt het nogal wat van de uitrusting die u meeneemt. Krachtig materiaal, een speciale dakhelling voor minimale sneeuwophoping en een extra brede, uitwendige slikrand, een sterk stalen frame, flexibele afspanning en een vensterfolie dat bestand is tegen extreme vorst zorgen ervoor dat de Isabella Winter voortent voor de caravan zelfs tegen een krachtige sneeuwstorm is opgewassen. Het model is voorzien van deuren in beide zijdelen plus ventilatie met ritssluiting. Voor kamperen in de winter adviseren wij een thermohemel en een winterzekeringsset te gebruiken (optioneel). De voortent Winter is 220 cm breed en heeft een diepte van 180 cm .

Standaard geleverd met – Gordijnset Bowline Grey, caravan-tochtstrook, wielkastafdichting, FixOn Multi, tenttas, foedraal voor tentstokken en haringen incl. haringtrekker.

Specificaties Isabella Winter:

  • Bijzondere details – Uitwendige slikrand, speciale dakhelling, extreme vensterfolie.
  • Standaard geleverd met – Gordijnset Bowline Grey, caravan-tochtstrook, wielkastafdichting, FixOn Multi, tenttas, foedraal voor tentstokken en haringen incl. haringtrekker.
  • Opties voor montage – Thermohemel, winterzekeringsset, stormzekeringsset.
  • Tips voor bijpassende uitrusting – Microfiber Grey stoelkussen, Frame lampenkap, Frame tafelkleed.
  • Gebruik – Hele jaar.De Isabella Winter voortent past aan alle caravans met een hoogte van 235 cm tot 250 cm.

Isabella Winter van  999,- voor 899,-

Isabella deeltenten