Isabella Minor Dawn

Isabella Minor Dawn

 

De ideale voortent voor twee personen

 

Isabella Minor Dawn

Isabella Minor Dawn

Isabella Minor Dawn wanneer je gaat voor makkelijk, handig en comfortabel. Een ideale voortent voor twee personen. Licht van gewicht, makkelijk en snel op te zetten. Het raam in het uitneembare frontpaneel zorgt voor licht en een ruim uitzicht. De beide zijkanten hebben een toegangsdeur en zijn voorzien van een insectenhor welke kan worden afgesloten door de folieafdekking dicht te ritsen. Het materiaal van ademend Isacryl bevordert een aangenaam binnenklimaat. Zoals bij alle deeltenten van Isabella is de aansluiting op de caravan optimaal. De Minor Dawn wordt standaard geleverd met een voorgemonteerd lichtgewicht CarbonX frame met IsaFix snelspanners voor extra opzetgemak.

Minor Dawn is onderdeel van het stijlconcept Dawn. Voor dit concept zijn rustige, gedempte ton-sur-ton kleuren gebruikt, die zijn geïnspireerd op het nevelige ochtendlandschap.

Standaard geleverd met: Gordijnset Collage Sand, standaard tochtstrook, ­standaard wielkastafdichting, FixOn, tenttas, ­foedraal voor tentstokken en haringen ­incl. haringtrekker.

Specificaties Minor Dawn:

Diepte: 200 cm – Breedte: 260 cm.

Uitneembare/neerrolbare delen: Front

Bijzondere details: Insectenhor en toegangsdeur in beide zijkanten.

Opties voor montage: Verandastang, stormzekeringsset.

Geschikt voor caravanhoogtes tussen: 235 en 250 cm.​

Isabella Minor Dawn van 1.782,- voor 1.603,-

 

Isabella deeltenten