Isabella Air Cirrus North 300 en 400

Isabella Air Cirrus North 300 & 400

 

Isabella Air Cirrus North

 

De Isabella Air Cirrus North is een combinatie van klassiek Isabella design, kwalitatief hoogwaardige materialen en een nieuw IsaAir luchtsysteem. Voor- en zijkanten zijn gemaakt van ons traditionele en volledig doorgekleurde Isacryl, een licht, robuust en vooral ademend materiaal.

Het volledig doorgekleurde materiaal zorgt ervoor dat de kleuren van je opblaasbare voortent vele jaren mooi blijven. Het Isacryl materiaal zorgt ervoor dat je opblaasbare voortent kan ademen en met de grote horren in beide zijkanten krijg je een optimaal binnenklimaat en minimale condensvorming.

Isabella Air Cirrus North met optionele uitbouw

GROTE EN HEERLIJK HOGE WOONKAMER

In de Cirrus North is er ruimte genoeg voor het hele gezin. Met een diepte van 275 cm en volledig verticale wanden krijg je een ruime en hoge woonkamer. Je kunt de ruimte bovendien nóg groter maken met Air Annex aan zowel de rechter- als linkerzijde van de voortent. De Annex heeft een extra hoge ritsopening in de zijkanten, zodat je het gevoel krijgt dat de Annex gewoon onderdeel van de tent zelf is. Zo krijg je de beschikking over een multifunctionele extra ruimte van 6 m2, te gebruiken als extra slaapkamer, eet- of speelruimte enz. Met Air Annex aan beide zijkanten verdubbel je het oppervlak van de voortent.

GEEN EXTRA STOKKEN

Een bijzonder detail bij de Cirrus North is dat je geen extra stokken mee hoeft te nemen. De tent bestaat voor 100% uit luchtbuizen en je hoeft daarom geen extra stokken te plaatsen in de petluifel of bij de caravan. De petluifel beschermt de tent tegen weer en wind en zorgt tegelijkertijd voor een aangename schaduw.

GEBRUIKSVRIENDELIJK LUCHTSYSTEEM

Het IsaAir luchtsysteem hoef je maar op één plek op te pompen en het is zeer eenvoudig te gebruiken. Het modulaire luchtsysteem met ventielverbindingen tussen alle modules zorgt ervoor dat je heel gemakkelijk een luchtbuis eraf kunt klikken – nadat je het verbindingsventiel naar de andere modules hebt dichtgedaan – en kunt vervangen terwijl de tent gewoon blijft staan. Het On/Off contact geeft duidelijk aan of de luchtverbinding open of dicht is. De luchtbuizen bestaan uit 3 lagen, die ervoor zorgen dat ze goed dicht zijn en stabiel blijven staan.

 

Isabella Air Cirrus North
Isabella Air Cirrus North

 

Isabella Air Cirrus North

Bodemmaat:400 x 275 cm
Gewicht:35,5 kg

Bijzondere details:petluifel aan de voorkant (luchtbuizen), dubbele pees, lichtpanelenin het dak, twee grote ventilatieramen met horrengaas aan beide zijkanten, Isabella Air luchtsysteem, Isacryl materialen, prima uitbreidingsmogelijkheden.

Standaard geleverd met: Gordijnset Cube Creme, luchtbuis voor veranda-oplossing, speciaal ontwikkelde handpomp met flinke capaciteit en overdrukventiel, standaard tochtstrook, standaard wielkastafdichting, Typhoon stormlijnen, tenttas, foedraal voor haringen incl. haringtrekker.

Extra  montageopties:Air Annex (250 x 250 cm) kan aan beide zijkanten worden gemonteerd, thermohemel, monteerbare vloer.

Geschikt voor caravanhoogtes tussen: 242 en 255 cm.

 

Isabella Air Cirrus North
Isabella Air Cirrus North

 

Verklaringen

 

VAN VOOR Binnenhemel
Isabella Air Cirrus North 300 2.699,- 2.429,-  150,-  
Isabella Air Cirrus North 400 2.799,- 2.519,- 170,-
Isabella Air uitbouw 1.449,- 1.304,- 135,-

Tekeningen front en zijdelen
Gekleurde streep Ritssluiting voor uitneembare en neerrolbare tentdelen
Grijs vensterInsectenhor met folie vensterflappen

Plattegronden
Pijlen boven en beneden + getal Diepte van het vloeroppervlak
Pijlen links en rechtsBreedte van het vloeroppervlak
Gekleurde streepUitneembare en neerrolbare tentdelen Gestippelde buitenlijnen Petluifel
Zwarte hoekjes Deuropeningen