Unico voortenten en luifels

Unico voortenten en luifels

 

Unico voortenten en luifels staan bekend om de ronde vorm.

De kenmerkende boogstok constructie zorgt er voor dat de Unico voortenten en luifels makkelijk op te zetten zijn en ook uiterst stormvast zijn en een perfecte afwatering hebben. Alle voortenten en luifels met zijwanden zijn voorzien van afneembare slikranden, deze zijn door middel van klittenband aan de onderzijde te bevestigen. Een ideale oplossing voor het schoonmaken van de slikranden maar ook een mogelijkheid tot extra ventilatie. De producten van Unico blinken uit in praktische oplossingen!

De ANWB heeft al meerdere malen de voortenten en luifels van Unico getest en deze als testwinnaar uitgeroepen. De producten worden in Nederland gemaakt en blinken uit in praktische toepassingen en een perfect materiaal gebruik. Doordat Unico heel veel tussenmaten maakt en diverse kleurstellingen in het programma heeft dient u rekening te houden met enige levertijd. Dus wacht niet te lang met het bestellen van deze mooie producten. Zowel in Hoogeveen als Leeuwarden vindt u Unico producten in de showroom.

Unico voortenten

 

Unico Turijn van acryl doek

 

Unico luifels

Conclusie test ANWB KCK

De Unico Verona is wat prijs betreft niet de goedkoopste, maar daar heb je tenslotte wel een zwaardere kwaliteit doek voor en een oersterk boogframe, dat zelfs de zwaarste weersomstandigheden kan trotseren. Bovendien is de Verona uitgerust met innovaties als uitritsbare zijpanelen met windschermen en tevens voorzien van afneembare slikranden. Met de mogelijkheid om er een voorwand in te ritsen, valt de prijs opeens reuze mee. En af spannen, dat doe je met afspanbanden i.p.v. tentelastieken.

Unico prijslijst vanaf 1 februari 2024

Doréma voortenten

Isabella voortenten

Walker voortenten

Unico voortenten en luifels