Unico Bologna 320

Unico Bologna 320

 

Unico Bologna 320 carbonblue

Unico Bologna 320 – Extra diepe voortent

De Unico Bologna 320 is de diepste voortent in de Bologna serie met een bodemmaat van 320 cm. diep. Deze moderne voortent kenmerkt zich door de aërodynamische vorm wat er voor zorgt dat je in één oogopslag ziet dat het een Unico voortent betreft!
De Bologna 320 onderscheidt zich van andere voortenten door het opzetgemak, de stormbestendigheid en de afwatering! U kunt zich voorstellen dat bij tenten met ronde vormen de afwatering optimaal is en waterzakken in het dak tot het verleden behoren! De Bologna serie bestaat uit de snelst opzetbare voortenten uit het assortiment van Unico en is naar wens uit te breiden met een petluifel en/of dakluifel (deluxe)! De dakluifel deluxe is de nieuwste toevoeging aan de collectie en is voorzien van vaste zijwanden met grote ramen. Daarnaast is de dakluifel deluxe voorzien van afneembare slikranden!
Door dat alle voor- en zijwanden gedeeltelijk of helemaal uit te ritsen zijn, kun je in een mum van tijd een open luifel creëren. De wanden zijn daarnaast voorzien van functionele blinderingen aan de binnenzijde, in plaats van gordijnen. Deze moderne voortent wordt geleverd met afneembare slikranden en wordt afgespannen met duurzame sjorbanden.

De voortenten van Unico zijn vanaf nu ook uit te breiden met een optioneel kuipgrondzeil!

Unico Bologna 320 half open
Unico Bologna 320 open

 

Maak kennis met de Unico Bologna 320 voortent

De voortenten van Unico worden enkel van de beste materialen gemaakt. Heet gebruikte tentdoek is bijvoorbeeld van Ten Cate, zogenaamd Ten Cate All Season doek. Een sterk, relatief licht en vormvast tentdoek wat voor jarenlang kampeer plezier gaat zorgen. Dit in combinatie met de traploos in hoogte te verstellen boogstokken, de duurzame sjorbanden aan de onderzijde en de afneembare slikranden zorgt voor een zeer complete voortent met flexibele uitbreidingsmogelijkheden.

Vergroot eenvoudig de leefruimte

Iedere Bologna voortent die bij ons uit productie komt, is voorzien van een rits t.b.v. de pet- of dakluifel (deluxe), ook wanneer u niet direct één van deze luifels aanschaft. Aangezien de rits aanwezig is op iedere voortent, kunt u er in de toekomst altijd voor kiezen een luifel uitbreiding aan te schaffen. De optionele petluifel van de Bologna voortent heeft een diepte van ca. 100 cm. en zorgt er voor dat je altijd een droge ingang hebt in de voortent. De optionele petluifel dient altijd direct aan de voortent bevestigd te worden.

Een andere mogelijkheid is de Bologna uit te breiden met een dakluifel. Deze dakluifel heeft een diepte van ca. 220 cm. en kan zowel aan de petluifel als direct aan de voortent geplaatst te worden. Onder de dakluifel kan tevens een zijluifel geplaatst worden zodat je altijd lekker uit de wind kunt zitten. De dakluifel deluxe is de meest uitgebreide luifel die aan de Bologna voortent geplaatst kan worden en is voorzien van vaste zijwanden met grote ramen. Daarnaast is deze dakluifel deluxe voorzien van afneembare slikranden!

Comfort verhogend kuipgrondzeil

Om extra comfort in de voortent te creëren is er ook een los kuipgrondzeil leverbaar. Dit kuipgrondzeil wordt in plaats van de slikranden geplaatst en is dus ook eenvoudig te bevestigen. Een grondzeil in de voortent zorgt niet alleen voor meer comfort, maar voorkomt ook dat optrekkend vocht voor condensvorming kan zorgen.

Unico Bologna 320 met petluifel
Unico Bologna 320 met dakluifel

Unico Bologna 320 met petluifel en dakluifel
Unico kuipgrondzeil

 

Unico dakluifel deluxe

Unico Dakluifel Bologna Deluxe

Unieke eigenschappen
  • Geschikt voor Unico Bologna voortent (vanaf het jaar 2016)
  • 220 centimeter diep
  • Eenvoudig opzetbaar
  • Zorgt voor riante schaduwplek en veel beschutting
  • Voorzien van vaste zijwanden met ramen
  • Afneembare slikranden
  • Duurzame afspansjorbanden
  • Zeer stabiel

 

Technische gegevens van de Unico Bologna 320 voortenten

Dak Ten Cate All Season
Wanden Ten Cate All Season Design
Boogstok In hoogte verstelbaar aluminium 30 x 1.4 mm
Nokliggers Aluminium 30 x 1.4 mm
Afspanning Duurzame sjorbanden
Omloopmaat 800 – 1075 cm.
Kleur Champagne/Metallic/Zwart, Carbon/Blue of Carbon/Grey
Diepte 320 cm.
Gewicht Maat 10: ca. 34 kg
Inclusief Afneembare slikranden, Quick Lock steunen, rechte tochtstrook, rechte wielflap, twee stevige draagtassen, stalen haringen

Kleurstellingen