Unico Milaan 280

Unico Milaan 280

 

Deze modulaire voortent onderscheidt zich ten opzichte van bestaande voortenten.

Unico Milaan 280, als basis koop je een voortent die uitblinkt in opzetgemak en die ook als luifel gebruikt kan worden.Indien u kiest voor een langer verblijf is de tent uit te bereiden door middel van de optionele aanritsbare petluifel met een diepte van 100 cm.

Unico Milaan 280

Unico Milaan 280 standaard

milaan-carbon-blue-petluifel

Unico Milaan 280 met petluifel

milaan-champagne-zwart-dakluifel

Unico Milaan 280 met dakluifel

unico_uitbouw2_2

Unico Milaan 280 met uitbouw en petluifel

 

 

 

 

 

 

Unico Milaan 280

Maak kennis met de Unico Milaan 280 voortent

De Unico Milaan 280 is net als de andere voortenten en caravanluifels van Unico bijzonder stormvast en eenvoudig op te zetten. Daarnaast ben je met de Milaan 280 ook nog eens heel flexibel! Deze voortent is namelijk uit te breiden met een petluifel en een dakluifel, die tevens gelijktijdig gebruikt kunnen worden. De petluifel dient altijd direct aan de voortent geplaatst te worden.
De petluifel heeft een diepte van ca. 100 cm. en zorgt voor net dat beetje extra comfort op de camping. Zo heb je dankzij deze overstek altijd een droge instap en kun je optimaal gebruik maken van de afsluitbare ventilatie in de voorwand!

Voortenten met een moderne look

De Unico Milaan heeft door de ronde vorm een moderne uitstraling en een perfecte afwatering. Uniek aan deze tent zijn de lagere ramen in de voor- en zijwanden in combinatie met de strakke gordijnen. De gordijnen zijn niet enkel ter decoratie, maar kunnen ook dicht geschoven worden! Zo heb je altijd de mogelijkheid om wat meer privacy te creëren in de voortent, vooral ’s avonds is dat prettig!
Een ander opvallend kenmerk van de Unico Milaan voortenten zijn de afneembare slikranden. Deze innovatie, ontwikkeld door Bax Totaalrecreatie, zorgt er voor dat het zuiver maken van de voortent een stuk eenvoudig wordt. Maar ook in warme klimaten bieden de afneembare slikranden uitkomst’ laat ze simpelweg weg voor extra ventilatie!

Comfort verhogend kuipgrondzeil

Om extra comfort in de voortent te creëren is er ook een los kuipgrondzeil leverbaar. Dit kuipgrondzeil wordt in plaats van de slikranden geplaatst en is dus ook eenvoudig te bevestigen. Een grondzeil in de voortent zorgt niet alleen voor meer comfort, maar voorkomt ook dat optrekkend vocht voor condensvorming kan zorgen.

Voor- en zijwanden Milaan 280 voortent

  • Voorzien van twee deurmogelijkheden en goede ventilatiemogelijkheden
  • Beide voorpanelen neerklapbaar en/of geheel uitritsbaar
  • Beide zijwanden neerklapbaar en/of geheel uitritsbaar
  • Voorzien van strakke gordijnen met een uniek ophangsysteem
  • Door de sterke boogstokconstructie is de middenstaander weg te halen; na uitritsen van beide voorwanden kan zo een grote (middenstaander-vrije) ‘luifel’ gecreëerd worden!

Ventileren in de Milaan 280 voortent

Unico voortenten staan bekend om de goede ventilatie mogelijkheden. Zo kun je in de Unico Milaan 280 op maar liefst 3 plaatsen ventileren, onder alle weersomstandigheden!

  • Voorwand voorzien van unieke driepuntsventilatie; deze zijn naar de zijkanten weg te rollen, strak af te spannen en/of geheel te sluiten met een ritssluiting
  • Afsluitbare nokventilatie in midden van de voorwand

Leverbaar in twee kleurstellingen:

Unico Milaan 280

Unico carbon blue

Technische gegevens van de Unico Milaan 280

Dak Ten Cate All Season
Wanden Ten Cate All Season Design
Boogstok In hoogte verstelbaar aluminium 30 x 1.4 mm
Nokliggers Aluminium 30 x 1.4 mm
Afspanning Duurzame sjorbanden
Omloopmaat 800 – 1075 cm.
Kleur Champagne/Zwart of Carbon/Blue
Diepte 280 cm.
Gewicht Maat 10: ca. 29 kg
Inclusief Afneembare slikranden, Quick Lock steunen, rechte tochtstrook, rechte wielflap, twee stevige draagtassen, stalen haringen

 

Unico prijslijst vanaf 1 februari 2024

Unico Milaan 320

Folder Unico voortenten