Unico Turijn 280 en 320

Unico Turijn

 

Unico Turijn met petluifel

 

Unico Turijn

De Unico Turijn is de eerste voortent van Unico waarbij de voor- en zijwanden van 295 gr/m2 acryl tentdoek uitgevoerd zijn. Dit biedt nog meer comfort bij hoge temperaturen. Het acryl heeft een ademend vermogen, blijft prachtig van kleur en staat garant voor een lange levensduur. de Unico Turijn is leverbaar in een diepte van 280 en 320 centimeter en is standaard voorzien van gordijnen.

 

Uit te breiden met verschillende luifels

Kies je voor een wat langer verblijf tijdens je vakantie, dan is het gebruik van een petluifel of dakluifel (deluxe) aan te raden. De instap blijft zo mooi droog en je kunt onder alle weersomstandigheden ventileren! Je kunt er zelfs voor kiezen om ze tegelijkertijd te gebruiken! Dat maakt het verblijf net wat comfortabeler! De nieuwe dakluifel deluxe is voorzien van vaste zijwanden met raam én slikranden!

Unico prijslijst 2022-2023

 

Waarom kiezen voor een Unico voortent?

Niet-kampeerders denken dat caravanbezitters op hun vakantieadres in hun caravan leven. Kampeerders weten dat caravanbezitters op hun vakantieadres in hun voortent leven en dat de caravan er slechts is om te slapen. De voortent is dus belangrijk voor een kampeerder en het mag dan ook geen wonder heten dat daar eisen aan worden gesteld.

Bij UNICO zijn die eisen vertaald in een serie voortenten en luifels die in de markt zijn gelijke niet kent.

 

Wie niet zo handig is, is gebaat bij de eenvoudige opzet (ondersteund met een dvd!), wie ruimte waardeert, ziet de afwezigheid van de middenstok als een pluspunt, wie hecht aan voldoende temperatuurregulatie, steekt de loftrompet over de uitgebreide ventilatiemogelijkheden, en wie een natte vakantie met weinig ergernis wil afsluiten, is blij met de standaard afneembare slikranden.

En dan zijn er nog zaken als de grote stormvastheid en de fraaie looks, vooral een gevolg van het gebruik van mooie materialen, precieze afwerking en de unieke boogstokconstructie.

Waardering voor de kwaliteit van UNICO, is er voldoende. De UNICO Verona was winnaar van de KCK-luifeltest in 2007 en 2010 en bij de UNICO Genua voortent noemde de KCK als enige minpunt dat er geen enkel minpunt viel te ontdekken!

Kortom, wie wat te wensen heeft, vindt zijn wensen terug in een voortent of luifel van UNICO.

 

Unico prijslijst vanaf 1 februari 2024

Folder Unico