Unico Verona voor Kip Shelter

Unico Verona voor Kip Shelter

 

Unico Verona voor Kip Shelter

 

Unico Verona – Voor Kip Shelter caravans

Voor de Kip Shelter caravans heeft Unico een speciale uitvoering van de Verona ontwikkeld, zodat ook de trotse bezitters van deze moderne caravan gebruik kunnen maken van de Verona luifel. De traditionele Verona luifel behoort al jarenlang tot de absolute top op het gebied van caravanluifels en de Kip Shelter Verona heeft alle positieve kenmerken overgenomen! Zo is deze luifel zeer stormvast, eenvoudig op te zetten en dankzij de ronde vorm is de afwatering uitstekend!

Ook de Kip Shelter Verona wordt standaard geleverd met twee uitritsbare zijwanden, vaste windblockers, afneembare slikranden en wordt uitsluitend afgespannen met duurzame sjorbanden.

Optimaal gebruik maken van de leefruimte in de Verona Kip Shelter? Dan biedt het optionele voorscherm uitkomst. Je sluit hier mee in een mum van tijd de voorzijde van de Verona af. Ideaal voor koudere avonden!

 

Verona shelter met voorwand
Unico Verona shelter binnen

 

Maak kennis met de Unico Verona Shelter

De zijwanden van de Unico Verona Kip Shelter zijn voorzien van vaste windblockers en grote ramen. Indien je graag meer privacy hebt, dan kun je er voor kiezen de ramen te blinderen met de optionele blinderingskleppen.
In de achterzijde van de Verona voor de Kip Shelter bevindt zich een deur en twee afsluitbare ventilatie panelen. Dankzij deze ventilatie is het mogelijk om altijd te ventileren, ook als het weer even wat minder is.

Unico eigenschappen

De afneembare slikranden die kenmerkend zijn voor het merk Unico vind je ook terug in de Verona Kip Shelter. Het grote voordeel van de afneembare slikranden komt tot uiting bij het zuiver maken van de luifel. Je hoeft immers niet heel de zijwand zuiver te maken, enkel de onderzijde die vies wordt.

Gebruikte materialen

De Unico Verona Shelter is gemaakt van alleen de beste duurzame materialen. Waar andere merken kiezen voor een frame met losse stokdelen, kiest Unico voor als fundament voor twee dikwandige aluminium boogstokken van 30 x 1.4 mm. Deze boogstokken zijn voorgebogen en de stokdelen zijn door middel van een elastiek met elkaar verbonden. Net als de stevige dakliggers, zijn de aluminium boogstokken traploos in hoogste verstelbaar door middel van de meegeleverde Power Grip klemmen. Zo is het geen probleem als de ondergrond niet helemaal vlak is.

Het gebruikte Ten Cate All Season tentdoek is enorm sterk, relatief licht en vormvast. In combinatie met de sterke aluminium boogstokconstructie en de duurzame afspansjorbanden is deze tent altijd strak af te spannen. Deze materiaalkeuze zorgt er voor dat het totaalgewicht van de Unico Verona Shelter beperkt is gebleven tot circa 22 kg.

 

Unico Verona slikrand
Verona shelter zonder zijwand

 

Technische gegevens Unico Verona voor Kip Shelter

Dak Ten Cate All Season
Wanden Ten Cate All Season Design
Boogstok In hoogte verstelbaar aluminium 30 x 1.4 mm
Nokliggers Aluminium 30 x 1.4 mm
Afspanning Duurzame sjorbanden
Geschikt voor Kip Shelter caravans
Kleur Antraciet/Grijs
Diepte 230 cm. in dak / 300 cm. vloermaat
Gewicht ca. 22 kg
Inclusief Afneembare slikranden, rechte tochtstrook met afneembare slikrand, twee stevige draagtassen, stalen haringen

 

Unico Verona shelter achterzijde
Aansluiting Verona op shelter

 

Unico Verona Kip Shelter

Unico prijslijst vanaf 1 februari 2024

Unico Verona voor Kip Shelter