Unico Bologna en Verona voor Eriba Touring

Unico Bologna en Verona voor Eriba Touring

 

Unico Bologna en Verona voor Eriba Touring

 

Unico Bologna en Verona voor Eriba Touring 

Voor de Eriba Touring caravans met hefdak heeft Unico een tweetal producten ontwikkeld; de Verona luifel en de Bologna voortent. Afhankelijk van het bouwjaar van de caravan wordt de luifel of voortent geleverd in Blauw/Grijs of Antraciet/Grijs. Dit heeft ook te maken met de stahoogte van uw Eriba Touring, vanaf bouwjaar 2010 zijn de Eriba Touring caravans namelijk hoger geworden.

Unico Verona voor Eriba Touring

De Verona voor de Eriba Touring caravans is een snel op te zetten luifel met een volledige stahoogte. Je kunt er tevens voor kiezen om de Verona af te sluiten door middel van het optionele voorscherm. De Verona onderscheidt zich ten opzichte van andere caravanluifels door het opzetgemak, de afwatering en de stormvastheid.

Unico Bologna voor Eriba Touring

Kiest u liever voor een volwaardige voortent? Dan is de Bologna voor de Eriba Touring de beste optie. Deze voortent beschikt over dezelfde eigenschappen als de Verona; opzetgemak, stormvast en een perfecte afwatering. De Bologna voortent is daarnaast uit te breiden met een optionele dakluifel!

Afneembare slikranden

Zowel de Verona als de Bologna zijn voorzien van afneembare slikranden. Een innovatie van Unico die het zuiver maken een stuk eenvoudiger maakt.

 

Unico Bologna standaard
Unico Verona voor Eriba Touring

 

Maak kennis met de Unico Verona & Bologna voor Eriba Touring

Zowel de Verona als de Bologna worden volledig in Nederland ontwikkeld en geproduceerd. Voor bezitters van de Eriba Touring caravans met hefdak zijn dit één van de weinige producten die een volledige stahoogte realiseren.
Unico maakt enkel gebruik van de beste materialen. Zo vind je in deze voortent en luifel tentdoek terug van Ten Cate. Dit Ten Cate All Season doek relatief licht, vormvast en bijzonder sterk. Het frame wordt bij Unico gemaakt van stevig aluminum. Zo is het frame licht in gewicht maar toch stevig.

De voorgebogen aluminium boogstok is traploos in hoogte verstelbaar en geeft de producten van Unico de zo kenmerkende ronde vorm. Deze vorm geeft niet alleen een moderne uitstraling, maar zorgt ook voor een uitstekende afwatering en stabiliteit! Om de afwatering bij Eriba Touring caravans te verbeteren raden wij een Eriba Strip aan.

 

Bologna met petluifel Eriba Touring
Unico Bologna met dakluifel

 

Technische gegevens Unico voor Eriba Touring

Dak Ten Cate All Season
Wanden Ten Cate All Season Design
Boogstok In hoogte verstelbaar aluminium 30 x 1.4 mm
Nokliggers Aluminium 30 x 1.4 mm
Afspanning Duurzame sjorbanden
Geschikt voor Eriba Touring Hefdak caravans
Kleur t/m bouwjaar 2009: Blauw/Grijs
v.a. bouwjaar 2010: Antraciet/Grijs
Diepte Touring Verona: 230 cm. in dak / 300 cm. vloermaat
Touring Bologna: 280 cm.
Gewicht Touring Verona: vanaf 19 kg
Touring Bologna: vanaf 23 kg
Inclusief Afneembare slikranden, rechte tochtstrook met afneembare slikrand en trapuitsparing, gepolsterde wielflap, twee stevige draagtassen, stalen haringen

 

Detail Unico Eriba Touring
Eriba strip boor Unico

 

Unico prijslijst vanaf 1 februari 2024