Unico Eriba Feeling

Unico Eriba Feeling

 

 

Ook bezitters van de Eriba Feeling caravans met hefdak zijn bij Unico aan het juiste adres. Unico is één van de weinige producenten die een luifel en voortent voor de Eriba Feeling in het assortiment heeft. Zowel de Verona luifel als de Bologna voortent is uitsluitend leverbaar in de kleur Carbon/Grey.

UNICO VERONA VOOR ERIBA FEELING

Onze bekende Verona luifel hebben we speciaal aangepast voor gebruik met de Eriba Feeling caravans. Doordat de Feeling caravans aan de lage kant zijn, hebben we een tweede boog in de achterwand geplaatst om toch een volledige stahoogte te creëren in de Verona luifel. De Verona luifel is uit te breiden met een optioneel voorscherm en blinderingen voor de zijwanden. Daarnaast is er een gaasfront leverbaar.

UNICO BOLOGNA VOOR ERIBA FEELING

Kies je liever voor een volwaardige voortent? Dan is de Bologna voor de Eriba Feeling de beste optie. Deze voortent beschikt over dezelfde eigenschappen als de Verona; opzetgemak, stormvast en een perfecte afwatering. De Bologna voortent is daarnaast uit te breiden met een optionele dakluifel en/of dakluifel!

AFNEEMBARE SLIKRANDEN

Zowel de Verona als de Bologna zijn voorzien van afneembare slikranden. Een innovatie van Unico die het zuiver maken een stuk eenvoudiger maakt.

 

TECHNISCHE GEGEVENS UNICO VOOR ERIBA FEELING

Dak Ten Cate All Season
Wanden Ten Cate All Season Design
Boogstok In hoogte verstelbaar aluminium 30 x 1.4 mm
Nokliggers Aluminium 30 x 1.4 mm
Afspanning Duurzame sjorbanden
Geschikt voor Eriba Feeling Hefdak caravans
Kleur Carbon/Grey
Diepte Feeling Verona: 230 cm. in dak / 300 cm. vloermaat
Feeling Bologna: 280 cm.
Gewicht Feeling Verona: vanaf 20 kg
Feeling Bologna: vanaf 25 kg
Inclusief Afneembare slikranden, rechte tochtstrook met afneembare slikrand en trapuitsparing, gepolsterde wielflap, twee stevige draagtassen, stalen haringen