Ventura voortenten

Ventura Voortenten

 

Wanneer u uw budget wil beperken, kunt u met Ventura voortenten toch voor veel mogelijkheden kiezen. Ventura Camping biedt een uitgebreide collectie voortenten, die aan alle eisen van de hedendaagse kampeerder voldoen. Dit samen met het welbekende Deense design en vakmanschap van de voortent, geven u optimaal gebruiksgemak en gegarandeerde kwaliteit die u van Ventura Camping mag verwachten.

 

 

Ventura voortenten in detail

De details – de kleine extra’s – die het product uniek maken.
De voortenten in de “standaard” collectie van Ventura hebben deze extra’s. Wij verwerken voor onze producten uitsluitend hoogwaardige materialen van toonaangevende fabrikanten.

Fixus™ Alle IXL-glasvezelframes worden geleverd met Fixus-stangklemmen. Als Fixus is aangebracht, blijft het frame makkelijk in positie. Met één druk op de handgreep kunt u aan een discrete ”klik” horen dat de Fixus vastzit.

Fixus™
Alle IXL-glasvezelframes worden geleverd met Fixus-stangklemmen. Als Fixus is aangebracht, blijft het frame makkelijk in positie. Met één druk op de handgreep kunt u aan een discrete ”klik” horen dat de Fixus vastzit.

IXL-glasvezelf rame Een zeer licht en roestvrij tentframe. Door meerdere lagen glasvezel wordt een uitstekende stabiliteit bereikt. De dakstangen hebben een doorsnede van 30,5 mm en een wanddikte van 2 mm.

IXL-glasvezelf rame
Een zeer licht en roestvrij tentframe. Door meerdere lagen glasvezel wordt een uitstekende stabiliteit bereikt. De dakstangen hebben een doorsnede van 30,5 mm en een wanddikte van 2 mm.

Prenox Staalbuis Tentframe Een bijzondere zinklaag (ca. 50% dikker dan normaal) op de binnen- en buitenzijde van de stangen, staat garant voor een extra lange levensduur. Doorsnede: 25 mm.

Prenox Staalbuis Tentframe, vanaf 2024 model frame als Isabella
Een bijzondere zinklaag (ca. 50% dikker dan normaal) op de binnen- en buitenzijde van de stangen, staat garant voor een extra lange levensduur. Doorsnede: 25 mm.

Ritssluitingen Alle modellen zijn voorzien van hoogwaardige ritssluitingen met versterkte runners. Alle ritssluitingen zijn bovendien afgedekt ter bescherming tegen regen en UV-straling.

Ritssluitingen
Alle modellen zijn voorzien van hoogwaardige ritssluitingen met versterkte runners. Alle ritssluitingen zijn bovendien afgedekt ter bescherming tegen regen en UV-straling.

Gordijn / gordijnsysteem Bij alle voortentmodellen worden de gordijnen standaard meegeleverd. De gordijnroedes van aluminium maken een snelle en eenvoudige montage van de gordijnen mogelijk.

Gordijn / gordijnsysteem, vanaf 2024 gordijnophanging als Isabella
Bij alle voortentmodellen worden de gordijnen standaard meegeleverd. De gordijnroedes van aluminium maken een snelle en eenvoudige montage van de gordijnen mogelijk.

Aanpassing aan de caravan De speciale snit in de dakrondingen bevorderd een uitstekende aanpassing aan uw caravanvorm. Door de optimale plaatsing van de dakstangen met FixOn is het dak perfect af te spannen.

Aanpassing aan de caravan
De speciale snit in de dakrondingen bevorderd een uitstekende aanpassing aan uw caravanvorm. Door de optimale plaatsing van de dakstangen met FixOn is het dak perfect af te spannen.

Regelsnoer Het regelsnoer en het voetje met punt van de staander waarborgen een optimale afspanning van de voortent en verhinderen bovendien het omhoog waaien van het tentdoek als deze is afgespannen.

Regelsnoer
Het regelsnoer en het voetje met punt van de staander waarborgen een optimale afspanning van de voortent en verhinderen bovendien het omhoog waaien van het tentdoek als deze is afgespannen.

Ventura voortenten

Doréma voortenten 

Isabella voortenten

StarCamp voortenten

Thule luifels

Unico voortenten

 Gebruik, inpakken en opslag van voortenten