Enduro BC260 uitschuifbaar fietsenrek

Enduro BC260 uitschuifbaar fietsenrek

 

Enduro BC260 fietsenrek

Enduro BC260 uitschuifbaar fietsenrek. Het assortiment van Enduro is uitgebreid met een fietsendrager voor op de dissel van de caravan.Uniek aan deze fietsendrager is het uitschuifsysteem. Dit makkelijk te bedienen uitschuifsysteem zorgt ervoor dat u ten alle tijde bij de bergruimte in de disselbak van de caravan kunt. Het is een kwestie van het ontgrendelen van de veiligheidspinnen en de drager kan naar voren geschoven worden. Deze fietsendrager is voorgemonteerd en daardoor snel op de dissel te bevestigen. Het maximale draaggewicht is 60 kg en dat maakt hem uitermate geschikt voor het vervoer van 2 (elektrische) fietsen. De fietsen worden bevestigd d.m.v. afsluitbare frameklemmen en staan stabiel in de stevige wielgoten. De drager past nagenoeg op alle caravandissels.

U kunt deze fietsendrager eenvoudig zelf monteren.

De fietsendrager is geschikt voor 2 (elektrische) fietsen en weegt slechts ca. 10 kilo.

Technische specificaties

Aantal fietsen 2

Max. draaggewicht 60 kg

Eigen gewicht ca. 10 kg

Materiaal Aluminium

Garantie 3 Jaar

Afmeting 145x83x50,5 cm

Ook te bestellen in onze webshop

Enduro BC260 uitschuifbaar fietsenrek

Enduro® technology is één van de 5 merken van Tradekar Benelux BV. Naast de rangeersystemen van Enduro®, ontwikkelt Tradekar ook fietsendragers voor de merken Spinder bike carriers en Pro-User® bike carriers, caravan- en auto-accessoires voor Pro-User® electronics en beschermhoezen voor Cover It.

Eind 2005 is Tradekar begonnen met de ontwikkeling van een caravan rangeersysteem. 2 jaar later werd het eerste Enduro® rangeersysteem op de markt gebracht. Op dat moment was een rangeersysteem alleen nog maar beschikbaar voor een select gezelschap caravanners. Mede door de komst van Enduro® technology is de markt opengebroken en is een rangeersysteem bijna gemeengoed voor de caravanner geworden!

Alle Enduro® technology producten worden door Tradekar in samenwerking met onze Duitse partner, EAL GmbH, ontwikkeld. Hierdoor kunnen we de goede kwaliteit combineren met een scherpe prijs. Mede dankzij het succes en het continue groeiende marktaandeel hebben we in april 2012 een nieuwe fabriek geopend waar voorlopig genoeg ruimte is om te groeien en nieuwe producten te ontwikkelen. Deze fabriek is voorzien van de modernste productiefaciliteiten. Alle Enduro® volautomatische rangeersystemen, halfautomatische rangeersystemen en accessoires zijn eigen ontwikkelingen waarbij we op meerdere (deel)producten ook Europese patenten hebben.