Truma producten

Truma producten

 

Bijna iedere kampeerfanaat in Europa kent het merk Truma. Want reeds vanaf de oprichting in 1949 door Philipp Kreis bieden zij de meest comfortabele toebehoren voor campers en caravans aan. Al in 1961 hebben zij de ‘eerste officieel erkende caravanverwarming’ ontwikkeld en kamperen in de winter voor het eerst mogelijk gemaakt.

Tot vandaag is Truma een internationaal succesvol familiebedrijf, dat in de hoofdvestiging te Putzbrunn bij München alles uit één en dezelfde hand ontwikkelt, produceert en op de markt brengt.

Het Truma-assortiment varieert van verwarmings- en airconditioningsystemen over warmwaterbereiders tot rangeersystemen voor caravans. Gasdrukregelinstallaties en producten voor stroomvoorziening vervolledigen het uitgebreide productaanbod. Daarbij behoren al producten tot de efficiëntste op de markt. Niet voor niets wordt Truma door de vakpers regelmatig tot het beste toebehorenmerk van het jaar uitgeroepen.

Verwarmingssystemen

 

 

Truma airconditioners

 

Truma movers

 

 

Truma producten

Betrouwbaarheid

Truma is sinds meer dan 65 jaar toonaangevend accessoiresspecialist op het gebied van kampeervakanties met de caravan. Al in 1961 hebben we de ‘eerste officieel erkende caravanverwarming’ ontwikkeld en kamperen in de winter daarmee überhaupt pas mogelijk gemaakt. Tot op de dag van vandaag zijn producten van Truma uit het dagelijkse kampeerleven niet meer weg te denken.

Competentie

Truma heeft veel innovaties zelf ontwikkeld en daarmee normen gesteld – bijvoorbeeld met de eerste vloeibaar-gasverwarming en de eerste manoeuvreerhulp voor caravans. Door onderzoek en ontwikkeling met een sterke praktische component brengen we aan de lopende band nieuwe en verder ontwikkelde producten op de markt.

Productkwaliteit

Truma producten behoren tot de best presterende op de markt – want ze zijn zeer betrouwbaar en daarbij uiterst efficiënt. Daarom wordt Truma door de vakpers regelmatig onderscheiden als beste accessoiresmerk bij verwarmingen en manoeuvreersystemen.

Servicekwaliteit

Aan de hotline of in het servicecentrum in Putzbrunn: alle service-medewerkers kunnen zich uitstekend in de situatie van de klanten verplaatsen en hen zo op deskundige wijze behulpzaam zijn.

Klantgerichtheid

Waar u zich ook bevindt: een sterk verkoopnetwerk van dealers en Truma Service Partners zorgt ervoor dat u overal competent wordt geadviseerd en onderdelen, opties en praktische accessoires kunt krijgen. En dat in meer dan 30 landen.

Familie

Truma hecht grote waarde aan een collegiale en informele verbondenheid binnen een sociale bedrijfscultuur. Dat resulteert in een sterk wij-gevoel, dat door elke individuele medewerker wordt gevoeld – in de productie én op kantoor.

Duurzaamheid

Caravannen en hart voor de natuur horen bij elkaar. Milieubewust, duurzaam handelen is daarom stevig in onze bedrijfscultuur geworteld.

Bezoek voor gebruiksaanwijzingen en inbouwhandleidingen het Truma Download-Center