Knaus caravans 2022

Knaus caravans 2022

 

Knaus caravans

Al ruim 35 jaar Knaus dealer

Knaus caravans

Knaus caravans 2022.Het merk Knaus caravans wordt in 1960 opgericht door Helmut Knaus in de plaats Marktbreit. In 1961 gaat de legendarische Knaus Schwalbennest in serieproductie, een belangrijke mijlpaal voor het merk Knaus. Het Schwalbennest keert in 2011 nog even terug in een gelimiteerde oplage van 150 stuks. In 1962 beleeft de Knaus Südwind zijn première op de Caravan Salon in Düsseldorf, een icoon is geboren! In 1970 verhuisd Knaus naar Jandelsbrunn waar nog steeds de belangrijkste fabriek en hoofdkantoor van het Knaus concern gevestigd is. Er werken meer dan 1000 mensen bij Knaus, verdeelt over de fabrieken in Jandelsbrunn en in Hongaarse Nagyoroszi.

Hoe werd Knaus zoals ze zijn

Vanuit het verleden rechtstreeks in de toekomst. Het KNAUS Schwalbennest liet al meer dan vijftig jaar geleden vakantiedromen uitkomen. Met de VW kever met 34 PK ging het toen over de Brennerpas naar Italië. Vandaag laten we met de Caravavisio zien hoe reizen met de caravan er in de toekomst uit kan zien. Maar natuurlijk vergeten we onze roots niet. Met de Knaus Südwind is één van de eerste modellen uit onze geschiedenis nog steeds terug te vinden in het programma. Met de modernste technologie en veel traditie.

 

Knaus caravans 2022

 

De waarde van het merk Knaus

De mensen en de behoeften vormen het uitgangspunt van onze inzet. Het merk Knaus staat immers voor de perfecte balans tussen modern design en betrouwbaar functioneren. We zijn het aan onze trouwe klanten verplicht om de hoogste kwaliteit te leveren.

 

Knaus caravan 2022 de verschillende series

De Knaus Sport wordt dit jaar geleverd in een “gewone” uitvoering met gasinstallatie en een E-Power actiemodel die geheel op elektra werkt en geen gasinstallatie heeft. De E-Power is zeer compleet uitgevoerd en heeft ongeveer het uitrustingsniveau van de Sport Silver Selection van 2020! De Südwind serie van Knaus wordt in 2022 nogmaals aangeboden in een 60 Years uitvoering waarbij de buitenkleur standaard grijs is. (wit is zonder meerprijs leverbaar)

Een aantal modellen van deze Südwind 60 Years worden standaard in volledig elektrisch geleverd, dit gaat om de indelingen: 460 EU, 500 FU en 500 QDK. De modellen t/m 500 worden indien niet in E-Power uitgevoerd standaard met Truma VarioHeat kachel geleverd.

De Sport en Fun wordt geleverd in een Black Selection uitvoering met veel extra’s en zoals de naam al doet vermoeden hebben de blauw en groene kleuren plaatsgemaakt voor zwart en grijs.

De Travelino is in 2021 definitief uit productie genomen.

 

Vermelde prijzen zijn af dealer

Knaus caravans 2022

Folder Knaus Caravans 2022 94.8MB