Voortenten en luifels

Voortenten en luifels

 

Op zoek naar een voortent en luifel maar u heeft geen idee wat u moet kopen? Wij hebben een ruim assortiment voortenten opstaan in onze showrooms, niet alleen de dure modellen maar ook de instapmodellen. Een voortent voor seizoengebruik heeft een zwaarder en vaak ander materiaal dan één die enkel en alleen 3 weken per jaar gebruikt wordt.

Bovendien kunt u goed de verschillen zien hoe strak een tent opstaat. Hier zit per merk voortent of luifel grote verschillen in. Ook het materiaal bepaalt in grote mate hoe een tent afgespannen kan worden.

Wij kunnen u door onze jarenlange ervaring optimaal adviseren om een goede keuze te maken. De juiste omloopmaat is heel belangrijk en wij zien helaas op de camping vaak niet passende voortenten. Een tent die niet goed past kunt u niet strak afspannen.

 

Onze verschillende merken

Doréma  is sinds 1987 de complete specialist in caravan-voortenten en luifels. Doréma ontwerpt en produceert in eigen beheer topkwaliteit voortenten, frames en accessoires voor alle gangbare modellen caravans. De Doréma producten blinken uit in prijs/kwaliteit verhouding.

Isabella voortenten en luifels

In een wereld die elke dag sneller wordt, heeft u hier en daar wat momenten van rust en stilte nodig. Met één van de Isabella voortenten heeft u de mogelijkheid om te genieten van het leven, zodat er plaats is voor de zaken waar het leven echt om draait; liefde, plezier, het gevoel van samenzijn en gezelligheid.

 

Thule luifels

Bescherm uzelf tegen de elementen en geniet van het prachtige buitenleven met het gemak van een Thule luifel waarbij u kunt kiezen uit gemotoriseerde of handmatige bediening. Bekijk het assortiment aan accessoires voor nog meer comfort en privacy.

Unico voortenten en luifels

Unico voortenten en luifels staan bekend om de ronde vorm. De kenmerkende boogstok constructie zorgt er voor dat de voortenten en luifels makkelijk op te zetten zijn en ook uiterst stormvast zijn en bovendien in combinatie met een perfecte afwatering.

Ventura voortenten en luifels

Wanneer u uw budget wil beperken, kunt u met Ventura voortenten toch voor veel mogelijkheden kiezen. Ventura Camping biedt een uitgebreide collectie  die aan alle eisen van de hedendaagse kampeerder voldoen.

Walker Campingstyle BV is een van de oudste voortenten-ateliers van Nederland! Het merk Walker is omstreeks 1954 opgericht en het is nog steeds een echt Nederlands familiebedrijf waar men met veel zorg en beleving topkwaliteit produceert.