Voortenten en luifels

Voortenten en luifels

 

Op beide vestigingen vindt u een ruim assortiment voortenten en luifels van de onderstaande merken. Wij hebben Doréma Megastores en zijn Isabella Gold dealer. De vestiging in Hoogeveen heeft een breed assortiment van Herzog voortenten opgesteld staan, dit is in samenwerking met Herzog Benelux, de Nederlandse vertegenwoordiger van het merk is iedere vrijdag in Hoogeveen aanwezig.

U kunt bij ons terecht voor een “budget” voortent maar ook voor de topklasse voortenten, wij adviseren u graag welke voortent of luifel het beste past bij u manier van vakantie vieren. Dit kan natuurlijk variëren van weekend’s tot gehele jaar gebruik maken van het luifel of voortent product.

dorema voortenten en luifels

Doréma voortenten is sinds 1987 de complete specialist in caravan-voortenten en luifels. Doréma ontwerpt en produceert in eigen beheer topkwaliteit voortenten, frames en accessoires voor alle gangbare modellen caravans. De Doréma producten blinken uit in prijs/kwaliteit verhouding.

Isabella voortenten en luifels

In een wereld die elke dag sneller wordt, heeft u hier en daar wat momenten van rust en stilte nodig. Met één van de Isabella voortenten heeft u de mogelijkheid om te genieten van het leven, zodat er plaats is voor de zaken waar het leven echt om draait; liefde, plezier, het gevoel van samenzijn en gezelligheid.

kampa opblaasbare voortenten

Op te blazen in enkele seconden via 1 opblaaspunt .Compleet opgezet binnen enkele minuten.De toekomst in uw handen. Na jaren van ontwikkeling is de Kampa AIR voortent een echte revolutie in de kampeerwereld. Geen traditionele metalen of glasvezelstokken meer. Deze zijn vervangen door een sterk, opblaasbaar luchtframe.

Starcamp voortenten en luifels

Onder het label StarCamp presenteert Doréma een budgetlijn zeer aantrekkelijk geprijsde caravanvoortenten en caravanluifels. StarCamp voortenten worden gemaakt in Europa’s grootste en meest moderne voortentenfabriek.

Thule luifels

Bescherm uzelf tegen de elementen en geniet van het prachtige buitenleven met het gemak van een Thule luifel waarbij u kunt kiezen uit gemotoriseerde of handmatige bediening. Bekijk het assortiment aan accessoires voor nog meer comfort en privacy.

Unico voortenten en luifels

Unico voortenten en luifels staan bekend om de ronde vorm. De kenmerkende boogstok constructie zorgt er voor dat de voortenten en luifels makkelijk op te zetten zijn en ook uiterst stormvast zijn en een perfecte afwatering hebben.

Ventura voortenten en luifels

Wanneer u uw budget wil beperken, kunt u met Ventura voortenten toch voor veel mogelijkheden kiezen. Ventura Camping biedt een uitgebreide collectie voortenten, die aan alle eisen van de hedendaagse kampeerder voldoen.

 

Voortenten en luifels