Bo-Camp stoelen

Bo-Camp stoelen

 

Let op! Informeer bij onze winkels naar de voorraad, niet alle stoelen zijn op voorraad!

 

Bo-Camp campingstoel coppa rio classic

Bo-Camp campingstoel Copa Rio Classic

Bo-Cam campingstoelen. De Copa Rio Classic is een lichtgewicht en compacte klapstoel voor gebruik op het strand of op de camping. De aluminium stoel heeft mede door zijn sterke, antraciet kleurige, two-tone 600 denier nylon bekleding een maximaal draagvermogen van 100kg. De zitdiepte van 43cm, zitbreedte van 44cm en de stabilisatoren zorgen voor een zeer comfortabele, stabiele stoel. Voor de veiligheid is de stoel uitgerust met een safety-lock.

Klik hier voor prijs en meer informatie

Bo-Camp campingstoel Copa Rio Classic Deluxe

De Copa Rio Classic de luxe is een lichtgewicht en compacte klapstoel voor gebruik op het strand of op de camping. De aluminium stoel heeft mede door zijn sterke, grijze, luxe textileen bekleding een maximaal draagvermogen van 100kg. De zitdiepte van 43cm, zitbreedte van 44cm en de stabilisatoren zorgen voor een zeer comfortabele, stabiele stoel. Voor de veiligheid is de stoel uitgerust met een safety-lock.

Klik hier voor prijs en meer informatie 

Bo-Camp campingstoel copa rio classic deluxe

Bo-Camp stoelen

 

Bo-Camp campingstoel copa rio comfort

Bo-Camp campingstoel Copa Rio Comfort

De Copa Rio Comfort is een lichtgewicht en compacte klapstoel voor gebruik op het strand of op de camping. De aluminium stoel heeft mede door zijn sterke, antraciet kleurige, two-tone 600 denier nylon bekleding een maximaal draagvermogen van 110kg. Deze stoel onderscheid zich door het extra grootte zitgedeelte van 46 x 48cm. Tezamen met de stabilisatoren heeft u een zeer comfortabele, stabiele stoel. Voor de veiligheid is de stoel uitgerust met een safety-lock.

Klik hier voor prijs en meer informatie

Bo-Camp campingstoel Copa Rio Comfort Deluxe

De Copa Rio Comfort de luxe is een lichtgewicht en compacte klapstoel voor gebruik op het strand of op de camping. De aluminium stoel heeft mede door zijn sterke, grijze, luxe textileen bekleding een maximaal draagvermogen van 110kg. De zitdiepte van 46cm, zitbreedte van 48cm en de stabilisatoren zorgen voor een zeer comfortabele, stabiele stoel. Voor de veiligheid is de stoel uitgerust met een safety-lock.

Klik hier voor prijs en meer informatie

Bo-Camp campingstoel copa rio comfort deluxe

Bo-Camp campingstoel copa rio comfort xxl

Bo-Camp campingstoel Copa Rio Comfort XXL

Een extra hoge compacte klapstoel. Een stoel waarbij stijl, comfort en functionaliteit worden gecombineerd. Voorzien van sterke en luxe 2-tone 600 Denier nylon stof en een lichtgewicht aluminium frame. Daarnaast is deze stoel voorzien van extra stabilisatoren en een ‘safety-lock’ tegen ongewenst inklappen. Compact mee te nemen.

Klik hier voor prijs en meer informatie

Bo-Camp stoelen

Bo-Camp campingstoel Copa Rio Comfort XXL Deluxe

Een luxe, compacte en extra hoge klapstoel. Een stoel waarbij stijl, comfort en functionaliteit worden gecombineerd. Voorzien van zeer luxe en sterke textilene stof en een lichtgewicht aluminium frame. Daarnaast is deze stoel voorzien van extra stabilisatoren en een ‘safety-lock’ tegen ongewenst inklappen. Compact mee te nemen (ingeklapt lxbxh): 75x58x7 centimeter. Zithoogte: 50 centimeter. Zitdiepte: 46 centimeter. Zitbreedte: 48 centimeter. Maximale belasting: 110 kilogram.

Klik hier voor prijs en meer informatie

Bo-Camp stoelen

strandstoel copa rio beach

Bo-Camp campingstoel Copa Rio Beach

De Copa Rio Beach is een lichtgewicht en compacte klapstoel voor gebruik op het strand of op de camping. De aluminium stoel heeft mede door zijn sterke, antraciet kleurige, bekleding van een two-tone 600 denier nylon een maximale belasting van 100kg. De zitdiepte van 41cm, zitbreedte van 44cm en de stabilisatoren zorgen voor een zeer comfortabele, stabiele stoel. Voor de veiligheid is de stoel uitgerust met een safety-lock.

Klik hier voor prijs en meer informatie

Bo-Camp kinderstoel Copa Rio kids

De Copa Rio Kids is een lichtgewicht, compacte kinderstoel. Te groot voor een kinderstoel en te klein voor de grote stoel dan biedt deze Copa Rio Kids, met een zithoogte van 33cm de oplossing. Het aluminium frame, de 600 denier nylon bekleding en de stabilisatoren maken stoel die tegen en stootje kan. Voor de veiligheid is deze stoel voorzien van een safety-lock. Leverbaar in de kleuren blauw en rood.

Klik hier voor prijs en meer informatie

kinderstoel copa rio kids

 

Bo-Camp stoelen