Travellife campingstoelen

Travellife campingstoelen

 

Travellife Barletta Compact

Travellife Barletta Compact

De Travellife Barletta Compact is het kleine zusje van de Travellife Barletta Comfort en de ideale metgezel voor op reis. Of je nu gaat kamperen, vissen, naar het strand gaat of een festival bezoekt, de Barletta Compact zorgt altijd voor een prettig zitcomfort. De stoel is uitgevoerd in Airmesh. Dit materiaal is erg zacht en daarmee ontzettend comfortabel. Het bestaat uit 3 lagen. Onderop een laag textileen, daarna ademende vulling en ten slotte een laag zacht polyester. De vulling heeft een honingraatstructuur. Dit betekent dat de vulling niet gesloten is maar voorzien van openingen. Hierdoor blijft water niet zitten na een regenbui. Airmesh is luchtdoorlatend, dit is heerlijk ventilerend op een warme zomerdag.

Klik hier voor prijs en verdere gegevens

Travellife campingstoel Bari

De Travellife Bari opvouwbare stoel biedt een zeer degelijke kampeerstoel voor een aantrekkelijk prijsniveau. De Bari beschikt over een textileen bekleding en een lichtgewicht aluminium frame. Aan de voorzijde van de zitting buigt deze geleidelijk af wat druk aan de onderzijde van de bovenbenen verminderd en het zit comfort vergroot. Andere bijkomende eigenschappen zijn het geïntegreerde hoofdkussen en het sneldrogende textileen zitting. Draagkracht 120 kg.

Klik hier voor prijs en verdere informatie

Travellife campingstoel bari

Travellife campingstoel ancona

Travellife campingstoel Ancona

De Travellife Ancona opvouwbare stoel biedt een zeer degelijke & comfortable kampeerstoel voor een aantrekkelijk prijsniveau. De Ancona beschikt over een textileen padded bekleding en een lichtgewicht aluminium frame. De padded bekleding zorgt voor zachter en een aangename zitbeleving. De voorzijde van de zitting buigt geleidelijk af wat druk aan de onderzijde van de bovenbenen vermindert en het zitcomfort nog eens extra vergroot. Andere bijkomende eigenschappen zijn het geïntegreerde hoofdkussen en de sneldrogende textileen zitting. Wanneer extra comfort gewenst is kan de Travellife Ancona worden uitgebreid met een bijpassende voetenbank waarmee geupgrade wordt van een standaard stoel naar een volwaardig relax model.

Klik hier voor prijs en verdere informatie

Travellife Barletta Comfort

De Travellife Barletta is een hoogwaardige kampeerstoel met vele mogelijkheden en innovatieve door ontwikkelingen. De bekleding is vervaardigd uit 3D mesh, dit is een opengewerkt materiaal dat ademend en snel droogt. Het frame is vervaardigd uit lichtgewicht aluminium en beschikt over interne verstevigingen voor optimale stabiliteit en draagkracht. Om het comfort een extra boost te geven is er naast de geïntegreerde hoofdsteun ook de mogelijkheid de stoel uit te breiden met een los aan te schaffen voetenbank. Deze voetenbank kan eenvoudig op de stabilisatie stang worden geklikt. Door de aflopende voorzijde van de zitting blijft de doorbloeding optimaal en verhoogd dit het zitcomfort. De Barletta rugleuning is in 7 standen verstelbaar.

Klik hier voor prijs en verdere informatie

Travellife barletta campingstoel

Travellife Barletta relaxstoel

Travellife Barletta Relax stoel

De Travellife Barletta Relax stoel is de ultieme relaxstoel tijdens de vakantie of voor in de tuin. De Barletta Relax beschikt over een vaste voetenbank, deze komt in de ligstand wanneer je de leuning van de stoel naar achteren verplaatst. De relaxstoel is traploop verstelbaar waardoor je altijd de meest comfortabele stand kunt uitkiezen. De Barletta Relax stoel wordt geleverd inclusief hoofdkussen en bekerhouder. De bekleding is vervaardigd uit Airmesh. dit materiaal is erg zacht en ontzettend comfortabel. Het bestaat uit 3 lagen. Onderop een laag textileen, daarna ademende vulling en ten slotte een laag zacht polyester. De vulling heeft een honingraatstructuur. Dit betekent dat de vulling niet gesloten is maar voorzien is van openingen. Hierdoor blijft water niet zitten na een regenbui. Airmesh is luchtdoorlatend, dit is heerlijk ventilerend op een warme zomerdag.

Klik hier voor prijs en verdere informatie