123 schoonmaakproducten

Alle schoonmaakmiddelen voor uw (voor)tent, camper, caravan en vouwwagen

 

Er is niets vervelender dan een vuile caravan, camper, (voor)tent of vouwwagen. U wilt graag schoon voor de dag komen, zowel op de camping als wel in de stalling. 123 Products heeft hier mooie oplossingen voor. Geef uw kampeermiddel de aandacht die het verdient!

 

123 schoonmaakmiddelen

 

123 schoonmaakartikelen

123 Products

 

123 Products is opgericht op 7 juli 1988 en richtte zich op de niche markt van de caravans en campers, dit om het welbekende probleem: ‘zwarte strepen’. Na een periode van flinke ontwikkelingen waren wij in staat om de strepen, zonder schade aan de lak, te verwijderen. De 123 producten zijn altijd, waar nodig en mogelijk, in samenwerking gedaan met fabrikanten van de onderdelen of beplating. Nu ruim 30 jaar later zijn we marktleider in Nederland met voor elk probleem een oplossing.

We zijn altijd klantgericht en kien op schoonmaakproblemen. Als we het kunnen oplossen dan is er voor ons een kans op een nieuw product. Komt u er zelf niet uit, neem dan gerust contact met ons op. Samen komen we tot een oplossing en als het nodig is komen we langs om te kijken.