De kampeerwinkel in Hoogeveen en Leeuwarden!

Caravan verkopen?Klik hier!

Reinders Rekreatie is ruim 45 jaar actief in Hoogeveen, u vindt in onze showroom nieuwe en gebruikte caravans, een grote kampeerwinkel en een ruime voortentenafdeling. In totaal maar liefst 6000 vierkante meter overdekt vakantieplezier! In Leeuwarden is Reinders Rekreatie vanaf 1984 gevestigd.

Reinders Rekreatie is ontstaan vanuit een autoschadeherstelbedrijf. In de jaren zeventig groeide de populariteit van de caravan en nam het caravanbezit in Nederland flink toe. De bedrijven die caravans verkochten richten zich vooral op de verkoop en hadden de kennis en interesse niet om schades aan caravans te repareren.

Niet alle caravans zijn bij schade nog te repareren en zo kwam er regelmatig de vraag om een nieuwe caravan te leveren. In het begin werd er hier en daar een caravan ingekocht maar al snel werd het er voor het dealerschap van KIP caravans gekozen, een Hoogeveens product.

KIP caravans had begin jaren tachtig de ambitie om een aantal eigen vestigingen op te starten, logischerwijs werd hiervoor sowieso voor Hoogeveen gekozen. De merken Adria en Knaus waren de vervangers van het merk KIP, het merk Knaus wordt nog steeds op beide vestigingen gevoerd.

Daarnaast werden er in de jaren zeventig ook kampeerauto’s verkocht van eerst het merk Aristocrat en later Mercator. Destijds werden deze gebouwd op Bedford of Mercedes, de gerenommeerde caravanfabrikanten zijn pas later mee gestart.

In de loop der jaren werden er campers verkocht van de merken Adriatik, Bürstner en Westfalia, in 1995 is ervoor gekozen om de aandacht volledig op de caravans te richten en is gestopt met de verkoop van campers.

Naast het rollend materiaal worden de kampeerartikelen en voortenten een belangrijke activiteit.

  • 1974 Start met reparatie en verkoop caravans & campers aan de Franklinstraat in Hoogeveen

 

  • 1978 Bouw showroom aan de Stephensonstraat in Hoogeveen 1200 m2

 

  • 1984 Aankoop caravanbedrijf aan de Neptunusweg in Leeuwarden

  • 1994 Uitbereiding pand aan Stephensonstraat in Hoogeveen
  • 2000 Pand in Hoogeveen brandt volledig af
  • 2001 Opening pand in Hoogeveen 3300 m2
  • 2004 Nieuwbouw Leeuwarden, bestaande pand wordt occasionhal.

  • 2009 Uitbereiding pand Hoogeveen naar 6000 m2

Op onze gebruikte caravans vanaf € 3.500,- heeft u 12 maanden BOVAG garantie.

In Hoogeveen zijn wij officieel dealer van Dethleffs, Fendt, Knaus en T@b caravans en voeren onderhoud, reparaties en schadeherstel uit aan alle merken caravans. Leeuwarden is dealer van Fendt, Hobby. Knaus en T@b. Nog geen mover onder uw caravan? Klik hier voor scherp geprijsde compleet gemonteerde caravan movers en/of laat u adviseren in Hoogeveen of Leeuwarden.

Lid van BOVAG en TEUN en geselecteerd schadehersteller voor Achmea, Aveco, Unigarant en Univé, wij repareren voor alle verzekeringsmaatschappijen. Profile Repair wandherstel voeren wij in eigen beheer uit. Schadeherstel aan caravans is een klus voor de caravanspecialist, de reparatiemethodes wijken af van autoschadeherstel en niet vakkundige reparaties kunnen de waarde van uw caravan negatief beïnvloeden.

Op de voortentenafdeling vindt u tenten van de merken Doréma, Isabella, Unico en Ventura. Wij zijn Doréma Megastore en Isabella Gold dealer en kunnen u perfect adviseren welke voortent het beste bij u manier van vakantie vieren past!

Naast de grote kampeerwinkels hebben wij een uitgebreide TEUN webshop zodat u ook online onze producten kunt bestellen, gratis verzending bij bestellingen boven € 50,-.

Door ons samenwerkingsverband TEUN profiteert u van een scherp geprijsd assortiment kampeerartikelen en specials in voortenten.

Neem een kijkje bij Reinders Rekreatie

 

Wilt u een impressie krijgen van onze locaties?

Fotoreportage Reinders Rekreatie Hoogeveen

Fotoreportage Reinders Rekreatie Leeuwarden