De kampeerwinkel in Hoogeveen en Leeuwarden!

Caravan verkopen?Klik hier!

Reinders Rekreatie is ruim 40 jaar actief in Hoogeveen, u vindt in onze verwarmde showroom nieuwe en gebruikte caravans, een grote kampeerwinkel en een ruime voortentenafdeling. In totaal maar liefst 6000 vierkante meter overdekt vakantieplezier! In Leeuwarden is Reinders Rekreatie vanaf 1984 gevestigd.

Op onze gebruikte caravans vanaf € 3.500,- heeft u 12 maanden BOVAG garantie.

In Hoogeveen zijn wij officieel dealer van Dethleffs, Fendt, Knaus en T@b caravans en voeren onderhoud, reparaties en schadeherstel uit aan alle merken caravans. Leeuwarden is dealer van Fendt, Hobby. Knaus en T@b. Nog geen mover onder uw caravan? Klik hier voor scherp geprijsde compleet gemonteerde caravan movers en/of laat u adviseren in Hoogeveen of Leeuwarden.

Lid van BOVAG en FOCWA en geselecteerd schadehersteller voor Achmea, Aveco en Univé, wij repareren voor alle verzekeringsmaatschappijen. Profile Repair wandherstel voeren wij in eigen beheer uit. Schadeherstel aan caravans is een klus voor de caravanspecialist, de reparatiemethodes wijken af van autoschadeherstel en niet vakkundige reparaties kunnen de waarde van uw caravan negatief beïnvloeden.

Op de voortentenafdeling vindt u tenten van de merken Doréma, Isabella, Kampa, Unico en Ventura. Wij zijn Doréma Megastore en Isabella Gold dealer en kunnen u perfect adviseren welke voortent het beste bij u manier van vakantie vieren past! In Hoogeveen staan ook voortenten van het merk Herzog opgesteld.

Naast de grote kampeerwinkels hebben wij een uitgebreide TEUN webshop zodat u ook online onze producten kunt bestellen, gratis verzending bij bestellingen boven € 50,-.

Door ons samenwerkingsverband TEUN profiteert u van een scherp geprijsd assortiment kampeerartikelen en specials in voortenten.

Neem een kijkje bij Reinders Rekreatie

 

Wilt u een impressie krijgen van onze locaties?

Fotoreportage Reinders Rekreatie Hoogeveen

Fotoreportage Reinders Rekreatie Leeuwarden