Dethleffs Beduin Scandinavia 2021

 

 

Dethleffs Beduin Scandinavia 2021

 

 

Beduin Scandinavia

Beduin Scandinavia – het nieuwste vlaggenschip in de Dethleffs vloot

 

Beduin Scandinavia Navi

Dethleffs Beduin Scandinavia 2021. De Dethleffs Beduin reist al sinds 1956 de wereld over en brengt zijn kampeernomaden veilig, comfortabel en betrouwbaar naar hun bestemming. In modeljaar 2021 keert zij terug als prachtig nieuw vlaggenschip onder de Dethleffs caravan. Dankzij het standaard wintercomfort met warmwaterverwarming en elektrische vloerverwarming is kamperen het hele jaar door mogelijk. Vandaar het passende toevoegsel “Scandinavia”, dat niet alleen verwijst naar de bruikbaarheid gedurende het hele jaar, maar ook naar het nieuwe ontwerp van de comfortabele caravan in “Scandinavische stijl”.

Met zijn hoogwaardig, elegant afgewerkt interieur en uitgekiende standaarduitrusting is de Beduin Scandinavia bedoeld voor iedereen die op vakantie niet zonder zijn persoonlijk comfort wil en veel ruimte wenst. Er kan gekozen worden uit 7 verschillende indelingen. Het interieurontwerp is een mix van contrasten die een uitzonderlijk elegante eenheid vormen. Hier ontmoeten moderne leisteen grijze antraciettinten de witte oppervlakken met echte houtoptiek en natuurlijke materialen. Bijzondere delicatesse: de handgrepen van de bovenkasten zijn van echt hout.

Het moderne design van de nieuwe Dethleffs serie komt ook tot uiting in het exterieur van de caravan. Buitenkant van witte gladde beplating, mooi gevormde trapeziumvormige ramen, chroomkleurige rangeergrepen en de standaard disselafdekking geven de caravan een modern, aantrekkelijk design en maken hem ook tot een echte blikvanger. Exclusief is ook de uitgebreide veiligheidsuitrusting van de comfortabele caravan, die standaard is uitgerust met een stabilisatorkoppeling, hoogwaardige merkbanden, een bestendig GFK-dak, zelf nastellende remmen en een praktische kogeldrukweger.

PLUSPUNTEN

  • Kom aan boord: de kampeerlegende uit 1956 van de uitvinder van de caravan is terug van weggeweest
  • Scandinavisch design-hoogstandje met het echte loftgevoel: bovenkast met echt hout – handgrepen en decor in natuurlijke vilt-look
  • Standaard een krachtpatser in de keuken: de full-cooker is fornuis en oven tegelijk
  • Perfect warm, ook bij temperaturen onder nul: de standaard Premium warmwaterverwarming en de elektrische vloerverwarming zorgen voor een aangename warmte in de hele caravan
  • Perfect uitgerust: zowel zomers als ’s winters zorgt de Beduin Scandinavia voor een 5 sterren-kampeercomfort

Dethleffs Beduin Scandinavia 2021
Dethleffs Beduin Scandinavia 2021

Dethleffs Beduin Scandinavia 2021

Dethleffs Beduin Scandinavia 2021
Dethleffs Beduin Scandinavia 2021

Meubelkleur en bekledingen Dethleffs Beduin Scandinavia 2021

 

Amber kleurig Oak

Amposta

Badalona

Tarragona

 

Prijzen en indelingen Dethleffs Beduin Scandinavia 2021

 

540 QMK
€ 34.490,-

590 RK
€ 36.490,-

650 RE
€ 38.490,-

650 RFK
€ 39.490,-

670 BET
€ 38.490,-

690 BQT
€ 40.490,-

740 BFK
€ 43.490,-