Dethleffs caravans 2021

Dethleffs caravans 2021

 

Dethleffs vakantiegeld premie oktober 2020

 

Dethleffs caravans 2020

Van de uitvinder

Dethleffs caravans 2021: Het verhaal van Dethleffs is het verhaal van een man en zijn idee.

Van Arist Dethleffs, die in het begin van de jaren dertig als echt familie mens de eerste caravan van Duitsland bouwde – hij noemde hem heel eenvoudig “woonauto”. En overal waar familie Dethleffs daarmee verscheen, werden ze omringd door mensen.

In de daarop volgende jaren werd de naam Dethleffs door een veelvoud aan ontwikkelingen en unieke ideeën een symbool voor competentie en consistentie bij caravans en kampeerauto’s. Met modellen en series van een onmiskenbaar profiel.

Deze inmiddels 85 jarige ervaring, het hoge kwaliteitsniveau en niet te vergeten continu uitwisselen van informatie tussen Dethleffs, kampeerders en partners, hebben het merk tot “Vriend van de familie” gemaakt. En misschien is het wel precies deze actieve kennisoverdracht, die zo’n grote onderneming als Dethleffs zo flexibel en innovatief maakt, zoals in het begin anno 1931.

 

Dethleffs 2021

De verschillende series van Dethleffs

Van de c’joy tot de super luxe Dethleffs Beduin Scandinavia, er is altijd een Dethleffs caravan die bij u gezinssamenstelling en manier van kamperen past. Vooral de c’go valt op door zijn aantrekkelijke prijs en frisse looks! Ook het speciale actiemodel Avantgarde in de Camper en Nomad serie, een caravan die voor de Nederlandse markt is samengesteld, is beslist de moeite waard! Deze Avantgarde wordt gebracht in de 460 EL en 510 LE met twee enkele bedden.

Dethleffs Avantgarde 2021 

 

Dethleffs caravans 2021

Prijzen incl. rijklaar 

Dethleffs Avantgarde 2021

Dethleffs caravanfolder 2021

Dethleffs caravans prijzen en technische gegevens

 

Klik hier voor Dethleffs Club Benelux

Dethleffs alleen in Hoogeveen