Het prototype van de Dethleffs Coco caravan van het jaar 2018

Prototype Dethleffs Coco ultralicht, multifunctioneel en mooi.

 

 

Dethleffs Coco caravan van het jaar

 

Het prototype van de Coco Caravan van het jaar 2018!

 

Onderaan deze pagina vindt u de eerste foto’s van de Coco zoals hij in productie gaat.

 

Dethleffs Coco, caravan van het jaar 2018

Het prototype Dethleffs Coco is caravan van het jaar 2018! 

Caravan van het jaar 2018

 

 

Het prototype van de Dethleffs Coco ultra licht, multifunctioneel en mooi: Dat is Coco, de next Generation caravan van Dethleffs met een leeggewicht van 638 kg. (prototype). Bij de ontwikkeling van deze lichtgewicht stonden drie belangrijke componenten centraal: gewicht, functionaliteit  en design.

Het lage leeggewicht van deze lichtgewicht caravan is een combinatie van de meest effectieve oplossingen waarbij maximaal gebruik is gemaakt van een speciale bouwwijze. Een revolutionair ontwerp met effectieve oplossingen, gebaseerd op een optimale interactie van afzonderlijke componenten. Van chassis tot opbouw, compleet ontworpen voor de Coco.

Zijn buitengewone, bionische ontwerp is gebaseerd op het principe van constante spanning en creëert een unieke mix van lichtgewicht en stijfheid.

Dethleffs coco

De naam van deze mooie lichtgewicht is afgeleid van de Engelse term “cocooning” en “comely”, wat staat voor lekker vertrouwd, eigen maken, sierlijk, mooi, modern en aantrekkelijk en vertegenwoordigt het gevoel van ruimte die deze caravan het beste omschrijft: kom thuis, voel je helemaal comfortabel binnen de 4 wanden van je eigen mobiele huis.

Dethleffs Coco sfeer

 

De Dethleffs Coco
Dethleffs Coco zitgroep

 

Het interieur
Het interieur van de Coco is ontworpen om de meest innovatieve en lichtste meubeloplossingen op te nemen, zonder het ontwerp te verliezen. De stabiliteit van de caravan, die te danken is aan de revolutionaire constructie , zorgt voor een uniek interieur, dat heel nieuwe mogelijkheden voor interieurontwerp opent. Het interieur heeft een open leefruimte. Elk onderdeel in het voertuig, zoals de keuken, de achterste lounge, de kleine eettafel zijn allemaal multifunctioneel. Zo kan de lounge worden omgezet in een enorme bed met afmetingen van 205 tot 160 cm. Hier is zoveel ruimte dat het kind de nacht kan doorbrengen met de oudersDe kussens van de lounge zijn trouwens gemaakt van EvoPore in matraskwaliteit en, wanneer het als bed wordt gebruikt, zorgen voor een comfortabele en rustige slaap. Lichte en comfortabele zitkussens kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden.

 

DeDethleffs Coco

De Dethleffs Coco is tijdens de Kampeer en Caravan Jaarbeurs uitgeroepen tot caravan van het jaar 2018.

De caravan wordt als modeljaar 2019 in serieproductie genomen, helaas komt het eigen gewicht ongeveer 100 kg zwaarder uit dan het prototype. Ook is er gekozen voor een ander exterieurdesign. 

 

Dethleffs Coco

 

De Dethleffs Coco modeljaar 2019

Dethleffs Coco 2019 deurzijde
Dethleffs Coco 2019