Hobby caravans 2022

HOBBY CARAVANS 2022

 

Hobby caravans 2022

 

Hobby caravans 2022 drie nieuwe series

Voor het nieuwe seizoen 2022 lanceert Hobby een gloednieuw en volledig vernieuwd assortiment caravans daarnaast zijn er nieuwe modellenreeksen. Om te beginnen is het topmodel Premium vervangen door de Maxia. Daarnaast heeft de Excellent serie uitbereiding gekregen met de Excellent Edition. De ontwerpers van Hobby hebben deze nieuwe stijl gecreëerd in samenwerking met externe ontwerpbureaus. Het frisse modellengamma is gericht op een zeer breed publiek, waaronder bijvoorbeeld design bewuste, trendy kampeerders en jonge gezinnen.

Nieuwe meubeldeuren en een huiselijke sfeer met warme tinten zorgen er bovendien voor dat de populaire series Ontour en De Luxe voor het nieuwe seizoen bijzonder gezellig en sfeervol zijn.

De keuken

Alle modellen van het nieuwe seizoen, worden verder waar de indeling het toelaat, met praktische keukendetails uitgevoerd. Daarbij behoort een uitschuifbare handdoek houder, alsook een nieuwe ophanglijst voor keukengerei. Ingekorte schuiflade grepen, versterkte montagebeugels en langere sluitplaten zorgen ervoor dat ook tijdens het rijden de laden dicht blijven.

Hobby caravans 2017 handdoekhouder
Hobby caravans 2017 handdoekhouder

schublade

 

De verschillende serie’s van Hobby caravans 2022, klik op de tekst voor meer info

 

 

 

Prijzen incl. rijklaar

Folder Hobby 2022 27,8MB

Hobby caravan 2022 slaap en woonruimte

De slaap en woonruimte heeft een optische verbetering bij de caravans met de bedden of rondzit aan de voorzijde. De elegante zwanenhalsverlichting is traploos verstelbaar en zorgt tegelijkertijd voor een aangename leesverlichting.

Hobby caravans 2017 handdoekhouder
Hobby caravans 2017 interieur

 

Meer gemak met de brede toegangsdeur

Behalve bij de ONTOUR hebben alle modellen een extra brede buitendeur gekregen, die met 40 mm, 596 mm breed geworden is. De nieuwe eendelige caravandeur met ingewerkte scharnieren overtuigt door zijn aantrekkelijke design en daarnaast zijn doordachte details. Het grote raam laat bovendien veel licht binnen en vormt met de deur een eenheid.

Hobby 2017 buitendeurgreep
einstiegstuer-griff2

einstiegstuer-fach1
einstiegstuer-fach2

Hobby 2017 buitendeur

 

Meer veiligheid door de zelfstellende rem techniek

De automatische rem na stelling KNOTT-ANS wordt nu standaard bij alle serie’s gebruikt. Het systeem vangt om te beginnen continu de slijtage van de remvoeringen op en stelt deze bovendien automatisch bij. Zo is de remkracht aan beide wielen altijd gelijk. Hierdoor laat de caravancombinatie bij een noodzakelijke remingreep zich sneller stabiliseren.

Knott Ans rem

 

Hobby een sterk merk, lees de geschiedenis

Hobby caravans alleen in Leeuwarden