Hobby caravans 2022

HOBBY CARAVANS 2022

 

Hobby caravans 2022

 

Hobby caravans 2022 drie nieuwe series

Hobby caravans 2022, Voor het nieuwe seizoen 2022 lanceert Hobby een gloednieuw en volledig vernieuwd assortiment caravans, nieuwe modellenreeksen, een nieuw interieur en een nieuwe look en feel. De ontwerpers van Hobby hebben deze nieuwe stijl gecreëerd in samenwerking met externe ontwerpbureaus en designers. Het frisse modellengamma is gericht op een zeer breed publiek, waaronder bijvoorbeeld design bewuste, trendy kampeerders en jonge gezinnen.

Nieuwe meubeldeuren en een huiselijke sfeer met warme tinten zorgen ervoor dat de populaire series Ontour en De Luxe voor het nieuwe seizoen bijzonder gezellig en sfeervol zijn.

De keuken

Alle modellen van het nieuwe seizoen, worden waar de indeling het toelaat, met praktische keukendetails uitgevoerd. Daarbij behoort een uitschuifbare handdoek houder, alsook een nieuwe ophanglijst voor keukengerei. Ingekorte schuiflade grepen, versterkte montagebeugels en langere sluitplaten zorgen ervoor dat tijdens het rijden de laden dicht blijven.

Hobby caravans 2017 handdoekhouder
Hobby caravans 2017 handdoekhouder

schublade

 

De verschillende serie’s van Hobby caravans 2022, klik op de tekst voor meer info per serie

 

 

 

Prijzen incl. rijklaar

Prijslijst Hobby caravans 2022

Prijslijst Hobby Beachy 2022

Prijslijst Hobby Maxia 2022

Folder Hobby 2022 27,8MB

Hobby caravan 2022 slaap en woonruimte

De slaap en woonruimte heeft een optische verbetering bij de caravans met de bedden of rondzit aan de voorzijde De elegante zwanenhalsverlichting is traploos verstelbaar en zorgt voor een aangename leesverlichting.

Hobby caravans 2017 handdoekhouder
Hobby caravans 2017 interieur

 

Meer gemak met de brede toegangsdeur

Behalve bij de ONTOUR hebben alle modellen een extra brede buitendeur gekregen, die met 40 mm, 596 mm breed geworden is. De nieuwe eendelige caravandeur met ingewerkte scharnieren overtuigt door zijn aantrekkelijke design en zijn doordachte details. Het grote raam laat veel licht binnen en vormt met de deur een eenheid.

Hobby 2017 buitendeurgreep
einstiegstuer-griff2

einstiegstuer-fach1
einstiegstuer-fach2

Hobby 2017 buitendeur

 

Meer veiligheid door de zelfstellende rem techniek

De automatische remnastelling KNOTT-ANS wordt nu standaard bij alle serie’s gebruikt. Het systeem vangt nu continu de slijtage van de remvoeringen op en stelt deze dan automatisch bij. Zo is de remkracht aan beide wielen altijd gelijkmatig. Hierdoor laat de caravancombinatie bij een noodzakelijke rem ingreep zich sneller stabiliseren.

Knott Ans rem

 

 

Hobby caravans alleen in Leeuwarden