Hobby caravans 2021

HOBBY CARAVANS 2021

 

 

Hobby caravans 2021 verbetert zijn serie’s

Hobby caravans 2021, de grootste wijziging voor 2018 was dat de UFe modellen het bed aan de deurzijde hebben gekregen zodat het serviceluik onder de luifel of voortent uitkomt. De cassette van het toilet hoeft niet meer door de tent. De ONTOUR heeft dezelfde buiten optiek gekregen dan de andere Hobby caravans. Alle andere serie’s zijn voor het nieuwe seizoen compleet herzien en verrassen naast talrijke verbeteringen met een reeks van nieuwe Highlights in de vorm van uitrusting. Voor modeljaar 2021 hebben de Hobby’s een nieuw buitendesign gekregen, alleen de Premium is ongewijzigd.

De keuken

Alle modellen van het nieuwe seizoen, worden waar de indeling het toelaat, met praktische keukendetails uitgevoerd. Daarbij behoort een uitschuifbare handdoek houder, alsook een nieuwe ophanglijst voor keukengerei. Ingekorte schuiflade grepen, versterkte montagebeugels en langere sluitplaten zorgen ervoor dat tijdens het rijden de laden dicht blijven.

Hobby caravans 2017 handdoekhouder
Hobby caravans 2017 handdoekhouder

schublade

 

De verschillende serie’s van Hobby caravans 2021, klik op de tekst voor meer info per serie

 

 

Prijzen incl. rijklaar

 

Hobby caravan 2021 slaap en woonruimte

De slaap en woonruimte heeft een optische verbetering bij de caravans met de bedden of rondzit aan de voorzijde De elegante zwanenhalsverlichting is traploos verstelbaar en zorgt voor een aangename leesverlichting.

Hobby caravans 2017 handdoekhouder
Hobby caravans 2017 interieur

 

Meer gemak met de brede toegangsdeur

Behalve bij de ONTOUR hebben alle modellen een extra brede buitendeur gekregen, die met 40 mm, 596 mm breed geworden is. De nieuwe eendelige caravandeur met ingewerkte scharnieren overtuigt door zijn aantrekkelijke design en zijn doordachte details. Het grote raam laat veel licht binnen en vormt met de deur een eenheid.

Hobby 2017 buitendeurgreep
einstiegstuer-griff2

einstiegstuer-fach1
einstiegstuer-fach2

Hobby 2017 buitendeur

 

Meer veiligheid door de zelfstellende rem techniek

De automatische remnastelling KNOTT-ANS wordt nu standaard bij alle serie’s gebruikt. Het systeem vangt nu continu de slijtage van de remvoeringen op en stelt deze dan automatisch bij. Zo is de remkracht aan beide wielen altijd gelijkmatig. Hierdoor laat de caravancombinatie bij een noodzakelijke rem ingreep zich sneller stabiliseren.

Knott Ans rem

 

 

Hobby caravans alleen in Leeuwarden

Folder Hobby caravans 2021