TEUN campingstoelen

TEUN campingstoelen

 

Teun campingstoelen

 

TEUN Marseille strandstoel

De TEUN Marseille is een lichtgewicht  strandstoel die in 8 standen verstelbaar is. Heerlijk om te relaxen op het strand of camping.
Het rugpand is dus verstelbaar  en volledig neer te klappen waardoor er een comfortabel ligbedje ontstaat. Het textilene doek zorgt ervoor dat water en zand er makkelijk door heen kan vallen.
De Marseille is uitgevoerd in een warme blauwe kleur.

TEUN Campingstoel Barletta Comfort standenstoel Champagne – By Travellife

e TEUN Barletta Comfort Champagne is een exclusieve stoel ‘By Travellife’. Een hoogwaardige kampeerstoel met vele mogelijkheden en innovatieve ontwikkelingen. De bekleding is vervaardigd uit 3D mesh, dit is een opengewerkt materiaal dat ademend is en snel droogt. Het frame is vervaardigd uit lichtgewicht aluminium en beschikt over interne verstevigingen voor optimale stabiliteit en draagkracht. Om het comfort een extra boost te geven is er naast de geïntegreerde hoofdsteun ook de mogelijkheid de stoel uit te breiden met een los aan te schaffen voetenbank. Deze voetenbank kan eenvoudig op de stabilisatie stang worden geklikt. Door de aflopende voorzijde van de zitting blijft de doorbloeding optimaal en verhoogt dit het zitcomfort. De Barletta rugleuning is in 7 standen verstelbaar.

Teun campingstoelen

Teun campingstoelen

TEUN Campingstoel Barletta Comfort Plus standenstoel Champagne – By Travellife

De TEUN Barletta Comfort Plus standenstoel in de kleur Champagne is een exclusieve stoel ‘By Travellife’. Een hoogwaardige kampeerstoel met vele mogelijkheden en innovatieve ontwikkelingen. De TEUN Barletta Comfort Plus biedt met een groter zitvlak en een hoger draagvermogen en dus extra comfort aan de grotere kampeerder. Dankzij een paar kleine aanpassingen kan iedereen optimaal genieten. De bekleding is vervaardigd uit 3D mesh, dit is een opengewerkt materiaal dat ademend is en snel droogt. Het frame is vervaardigd uit lichtgewicht aluminium en beschikt over interne verstevigingen voor optimale stabiliteit en draagkracht. Om het comfort een extra boost te geven is er naast de geïntegreerde hoofdsteun ook de mogelijkheid de stoel uit te breiden met een los aan te schaffen voetenbank. Deze voetenbank kan eenvoudig op de stabilisatie stang worden geklikt. Door de aflopende voorzijde van de zitting blijft de doorbloeding optimaal en verhoogt dit het zitcomfort. De Barletta rugleuning is in 7 standen verstelbaar.

Belangrijkste voordelen

  • Ventilerende en weerbestendige Airmesh bekleding
  • Verhoogde rugleuning en armleuningen, breder zitvlak
  • Draagvermogen tot wel 160 kg
  • 2 jaar garantie

Klik hier voor prijs en meer informatie

TEUN Campingstoel Barletta Relaxstoel Champagne – By Travellife

De TEUN Barletta Relaxstoel By Travellife is de ultieme relaxstoel tijdens uw vakantie op de camping, of voor in uw eigen tuin. De trendy stoel is van alle gemakken voorzien. Zo is er zelfs aan een bekerhouder gedacht! Dus pak er een drankje bij, zet uw stoel achterover en geniet.

Ultiem comfort

Ontspannen een boekje lezen, genieten van een fris drankje of gewoon even lekker uw ogen dichtdoen, het kan allemaal in de Travellife Barletta Relax stoel. Deze ligstoel is traploos verstelbaar, zodat u helemaal tot rust kunt komen. U zet hem eenvoudig in de juiste houding en hoeft hem vervolgens alleen vast te klikken. De Barletta Relax wordt inclusief hoofdkussen geleverd. Deze zet u met de elastische band om de rugleuning vast. U kunt hem gemakkelijk op de juiste hoogte zetten, of van de stoel af halen. Voor elk relaxmoment biedt de Barletta Relax een oplossing!

Belangrijkste voordelen

Ventilerende en weerbestendige Airmesh bekleding
Inclusief afneembaar hoofdkussen en bekerhouder
Draagvermogen tot 150 kg
2 jaar garantie
Van alle gemakken voorzien

Klik hier voor prijs en meer informatie