Fendt caravans 2022 een totaal overzicht

Fendt caravans 2022 een totaal overzicht

 

 

Fendt caravans 2022

De Fendt caravans vallen van de buitenkant op door hun imposante achterkant. De achterlichten hebben een donker design en de combinatie van chroom en carbon geven de caravan bovendien een automotive uitstraling. De caravan heeft niet alleen een hoog afwerkingsniveau maar ook een betere isolatiewaarde dan de meeste concurrenten.

Veel ervaren caravan kampeerders die veel op pad gaan kiezen dan ook vaak voor een Fendt . Ondanks dat een Fendt niet tot de lichtgewicht caravans behoort is het al enkele jaren de meest verkochte caravan in Nederland.

Vanaf modeljaar 2017 heeft de caravan een bredere toegangsdeur gekregen en bovendien een volledige hordeur in combinatie met de bekende verlaagde instap.

Fendt heeft 6 verschillende series, van de Saphir tot de Diamant. De verschillen in de series zit hem allereerst in de binnen optiek en het uitrustingsniveau. Van buiten is elke Fendt gelijk wat betreft de opbouwconstructie en bodem, dak en wanddiktes, alleen de tandemassers hebben een dikker dak.

De buitenkant van alle Fendt’s zijn op kleine details na gelijk waardoor het een herkenbare caravan is die u elk jaar meer tegenkomt op de weg en op de camping.

Historie Fendt caravans 

  • 1970 de broers Fendt nemen de fabriek van Lely-Dechentreiter in Asbach-Bäumenheim over waar vanaf 1963 de Lely caravan gebouwd wordt.
  • 1997 het Amerikaanse  AGCO-Corporation neemt de complete Fendt groep over, niet alleen de tractoren maar ook de caravans.
  • 1998 Hobby-Wohnwagenwerk Ing. Harald Striewski GmbH uit Fockbek neemt de caravan tak  over van AGCO
  • Eind 1999 start de bouw van een ultra moderne fabriek in Mertingen
  • 2001 de fabriek wordt in gebruik genomen en is in de loop der jaren nog verder uitgebreid.

Modellen Fendt 2022

De modellen 2022 zijn enkel op detail gewijzigd, de voortentlamp kan ook naar boven schijnen.

In alle modellen van Fendt met de hoge koelkast wordt de nieuwe Dometic toegepast waarbij de koelkastdeur aan beide kanten te openen is.

 

Hieronder vindt u alle series van Fendt en door op de naam te klikken krijgt u extra informatie en ook de indelingen en prijzen te zien.

 

Fendt caravans 2022

Fendt Folder 2022