Fendt caravans 2022 een totaal overzicht

Fendt caravans 2022 een totaal overzicht

 

Prijsverhoging van ongeveer 3% is nog niet doorberekend in de vermelde prijzen.

 

Fendt caravans 2022

De Fendt caravans vallen van de buitenkant op door hun imposante achterkant. De achterlichten hebben een donker design en de combinatie van chroom en carbon geven de caravan een automotive uitstraling. De Fendt caravan heeft een hoog afwerkingsniveau en heeft een betere isolatiewaarde dan de meeste concurrenten.

Veel ervaren caravan kampeerders die veel op pad gaan kiezen dan ook vaak voor een Fendt . Ondanks dat een Fendt niet tot de lichtgewicht caravans behoort is het al enkele jaren de meest verkochte caravan in Nederland.

Vanaf modeljaar 2017 heeft de caravan een bredere toegangsdeur gekregen en is er voor het eerst mogelijk om een volledige hordeur te plaatsen in combinatie met de bekende verlaagde instap.

Fendt heeft 6 verschillende series, van de Saphir tot de Diamant. De verschillen in de series zit hem vooral in de binnenoptiek en het uitrustingsniveau. Van buiten is elke Fendt gelijk wat betreft de opbouwconstructie en bodem, dak en wanddiktes, alleen de tandemassers hebben een dikker dak.

De buitenkant van alle Fendt’s zijn op kleine details na gelijk waardoor het een herkenbare caravan is die u elk jaar meer tegenkomt op de weg en op de camping.

Historie Fendt caravans 

  • 1970 de broers Fendt nemen de fabriek van Lely-Dechentreiter in Asbach-Bäumenheim over waar vanaf 1963 de Lely caravan gebouwd wordt.
  • 1997 het Amerikaanse  AGCO-Corporation neemt de complete Fendt groep over
  • 1998 Hobby-Wohnwagenwerk Ing. Harald Striewski GmbH uit Fockbek neemt de caravan tak  over van AGCO
  • Eind 1999 wordt er gestart met de bouw van een ultra moderne fabriek in Mertingen
  • 2001 de fabriek wordt in gebruik genomen en is in de loop der jaren nog verder uitgebreid.

Modellen Fendt 2022

De modellen 2022 zijn enkel op detail gewijzigd, de voortentlamp kan zowel naar boven als naar beneden schijnen.

In alle modellen van Fendt met de hoge koelkast wordt de nieuwe Dometic toegepast waarbij de koelkastdeur zowel aan de linker- als aan rechterkant te openen is.

 

Hieronder vindt u alle series van Fendt en door op de naam te klikken krijgt u per serie extra informatie en alle indelingen en prijzen te zien.

 

Fendt caravans 2022

Prijslijst Fendt caravans 2022

Fendt Folder 2022