Isabella meubels

Isabella meubels

 

Ook te bestellen in onze webshop klik hier voor de Isabella kampeermeubels

 

Isabella stoel Thor Dark Grey

Isabella stoel Thor Dark Grey

Isabella stoel Thor Light Grey

Isabella stoel Thor Light Grey

Isabella stoel Thor Blue

Isabella stoel Thor Blue

Isabella Campingstoel Thor

Isabella Kampeerstoel Thor met 8 standen incl. nekkussen. Aluminium frame. Materiaal: polyweave (60% PVC Coating/40% Polyester). Kleuren: Dark grey, Ligh Gray en Blue. Gewicht 5,2 kg. Belasting: 120 kg.
Deze bijzondere comfortabele kampeerstoel Thor heeft een royale zit en geeft een comfortabele steun in de rug. Het nekkussen is los aan de campingstoel bevestigd en kan makkelijk verplaatst of verwijderd worden. Deze luxe kampeerstoel is een genot om in te zitten. Het is mogelijk om aan deze campingstoel een Isabella voetsteun te plaatsen, met één klik zet je het frame van de voetsteun vast op de dwarsligger van de kampeerstoel onder de zitting, zodat je nog comfortabeler kunt zitten. De rugleuning is in 8 verschillende standen te zetten, zo heb je altijd een fijne houding om te zitten. Het frame is gemaakt van aluminium. Aluminium is sterk en toch licht van gewicht en heeft weinig onderhoud nodig, daardoor is deze kampeerstoel licht en makkelijk te vervoeren. De maximale belasting is 120 kilo. Afmeting ingeklapt: 11x60x115

 

Isabella regisseursstoel Red

Isabella regisseursstoel Red

Isabella Regisseursstoel Dark Grey

Isabella Regisseursstoel Dark Grey

Isabella Regisseursstoel

Inklapbare regisseursstoel

Isabella Regisseursstoel.

Materiaal: Polyweave (60% pvc coating/40% polyester).

Afmetingen: 11 x 81 x 51 cm.
Gewicht: 2,5 kg. Belasting: 100 kg.

Frame: Sabiel Alu

Kleur: Red & Dark Gray

De comfortabele Isabella Regisseursstoel klapt eenvoudig in en heeft een minimaal gewicht van slechts 2,5 kg. Hierdoor neem je de Regisseursstoel overal makkelijk mee naartoe. Tevens is de Isabella Regisseursstoel voorzien van armsteunen voor nog meer zitcomfort.

 

Isabella Beach chair

Isabella Beach chair

Isabella Beach chair ingeklapt

Isabella Strandstoel

Comfortabele 8 standen Beach Chair

Isabella Strandstoel met 8 standen incl. nekkussen. Aluminium frame. Materiaal: Zwart polyweave (60% PVC Coating/40% Polyester) Kleur: zwart. Gewicht 2,9 kg . Belasting: 100 kg.

De inklapbare Isabella strandstoel is licht van gewicht en erg comfortabel. De zitting van de strandstoel kan in 8 standen worden gezet. Het nekkussen is een los onderdeel waardoor je deze eenvoudig verplaatst of verwijdert. De handzame Isabella strandstoel is uitermate geschikt op het strand en de camping.

 

Isabella zonnebed

Isabella Zonnebed

Gestoffeerd zonnebed met verzachtend membraan

Isabella Zonnebed met 4 standen. Aluminium frame. Materiaal: Zwart polyweave (60% PVC Coating/40% Polyester) Kleur: zwart. Gewicht 5,6 kg . Belasting: 120 kg.

Het Isabella zonnebed is gestoffeerd met verzachtend membraan en heeft een lichtgewicht aluminium frame. Het zonnescherm is in elke gewenste stand te bevestigen en houdt het scherpe zonlicht uit het gezicht. Het zonnebed is makkelijk en eenvoudig in te klappen en neemt tijdens opslag en transport slechts een minimale ruimte in.
Afmetingen: L200 x B59 x H48 cm

 

Ook te bestellen in onze webshop klik hier voor de Isabella kampeermeubels

 

Isabella meubels