Westfield stoelen

Westfield stoelen

Westfield campingstoel Challenger

Westfield Smart stoel Challenger

De compacte stoel binnen de Smart serie. Een lage rugleuning in combinatie met de DuraGore® bekleding en het DurAlloy® frame maken deze stoel de compacte topper. Lichtgewicht materialen en het compacte frame maken deze stoel de ideale reisgenoot voor iedereen met beperkte ruimte op zoek naar het beste zitcomfort!

Voor prijs en meer informatie klik hier

 

Westfield Smart stoel Discoverer

Het basismodel binnen de Smart serie. Na de zacht gevoerde stoelen is dit de meest comfortabele stoel in het Westfield assortiment. De zachte en comfortabele DuraGore® bekleding biedt een ongeëvenaard zitcomfort. Samen met het stabiele lichtgewicht DurAlloy® frame is de stoel ultra comfortabel, lichtgewicht en zeer stabiel op iedere ondergrond.

Klik hier voor prijs en meer informatie

 

Westfield Smart Discoverer

Westfield Performance stoel Prime

Westfield Performance stoel Prime

Klassieker binnen de Performance serie. Een verbeterde verhoogde rugleuning biedt extra zitcomfort. De DuraMesh bekleding is slijtvast, weerbestendig en in combinatie met het sterke frame gemakkelijk in- en uit te vouwen.

Klik hier voor prijs en meer informatie

Westfield Smart stoel Pioneer

Het topmodel binnen de Smart serie. De zacht gevoerde DuraGore® bekleding zorgt voor een geheel nieuwe beleving qua zitcomfort. Het stabiele lichtgewicht DurAlloy® frame zorgt voor maximale stabiliteit op iedere ondergrond.

Klik hier voor prijs en meer informatie

Westfield Smart Pioneer

westfield-campingstoel-performance-paddico-antraciet

Westfield Performance stoel Paddico

Het topmodel binnen de Performance serie. De zacht gevoerde DuraMesh bekleding is slijtvast, weerbestendig en biedt maximaal zitcomfort. Het sterke frame is gemakkelijk in- en uit te vouwen en geschikt voor vrijwel iedere ondergrond

Klik hier voor prijs en meer informatie

Westfield  Performance stoel Supreme

Breed, comfortabel en buitengewoon sterk zijn de kernwoorden voor deze stoel. De combinatie van maximaal draagvermogen, slijtvaste, weerbestendige DuraMesh bekleding en stabiel lichtgewicht frame. De hoge ergonomische rugleuning en het extra grote hoofdkussen dragen bij aan een optimaal zitcomfort.

Klik hier voor prijs en meer informatie

Westfield stoelen

westfield-campingstoel-avantgarde-noblesse-grey

Westfield Avantgarde stoel Noblesse

De lichtste en meest comfortabele stoel met een zacht gevoerde bekleding. De combinatie van nieuwe matarialen, unieke geavanceerde kenmerken en hoogwaardige productietechnieken vormen samen de ultieme stoel. De stoel combineert comfort, duurzaamheid, praktisch nut en gebruiksgemak zoals nooit te voren, in één enkele stoel. Ervaar zelf het allerbeste wat Westfield te bieden heeft!

Klik hier voor prijs en meer informatie

 

 Westfield stoelen