Caravan onderhoud

Caravan onderhoud door onze speciaal opgeleide keurmeesters

Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw caravan en bevordert de verkeersveiligheid. Ook zorgt een goed onderhouden caravan ervoor dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Een defect aan uw caravan kunt u natuurlijk niet gebruiken wanneer u bijvoorbeeld op weg bent naar uw vakantiebestemming. Onderhoud daarom uw caravan minimaal eens in de twee jaar met de BOVAG Caravan Onderhoudsbeurt bij een BOVAG-caravanbedrijf.

Reinders Rekreatie voert onderhoud uit aan ALLE merken caravans!

Op beide vestigingen zijn 2 computergestuurde remmen testbanken in gebruik voor een snelle doorstroom van de onderhoudsbeurten. Bij de BOVAG onderhoudsbeurt wordt uw caravan door onze speciaal opgeleide keurmeesters nauwkeurig gecontroleerd aan de hand van een lijst met vaste punten. Eventuele reparaties worden altijd in overleg met u uitgevoerd. Bovendien krijgt u ook nog drie maanden reparatiegarantie, zodat u weet waar u aan toe bent.

HOE WERKT DE BOVAG ONDERHOUDSBEURT CARAVAN?

Caravan onderhoud is essencieel voor uw veiligheid. Een BOVAG Onderhoudsbeurt is een combinatie van keuring en onderhoud aan alle wezenlijke onderdelen van uw caravan. Er wordt gecontroleerd op ruim 60 onderhoudspunten. Een erkend keurmeester controleert al deze punten waaronder op wettelijke eisen zoals op banden en op veiligheid zoals van de gasinstallatie. Daar waar nodig worden onderdelen gerepareerd of vervangen. Na controle ontvangt u een uitgebreid keuringsrapport, waarop staat welke punten gecontroleerd zijn en wat de bevindingen zijn. Indien uw caravan op alle inspectiepunten is goedgekeurd, wordt deze voorzien van een BOVAG-keuringssticker. Hierop is de maand en het jaartal weergeven waarop de BOVAG onderhoudsbeurt is uitgevoerd.

DE VOORDELEN VAN EEN BOVAG ONDERHOUDSBEURT CARAVAN

Controle op wettelijke eisen

Controle op veiligheid

Uitgebreid keuringsrapport

Onderhoud aan uw caravan

In overleg met u herstelwerkzaamheden

BOVAG-keuringssticker

Drie maanden reparatiegarantie

Zeker zijn van zorgeloos genieten van uw kampeervakantie!

GARANTIE

De BOVAG Onderhoudsbeurt caravan is een zeer complete beurt voor uw caravan, uitgevoerd door een gediplomeerde specialist bij een professioneel bedrijf. U ontvangt een reparatiegarantie van drie maanden.

Bovag Onderhoudsbeurt

 

BOVAG-Caravan-Camper-Folder-Onderhoudsbeurt-A5-DIGITAAL