Ventura Air Trinus 400

Ventura Air Trinus 400 (by Isabella)

 

Ventura Air Trinus 400

Trinus 400 opblaastent

 

Reizen met lucht is eenvoudig, ruim en snel met een Ventura Air Trinus 400.

Dankzij de prachtige lichtpanelen in het dak en de grote leefruimte is de Trinus 400 de ideale reistent voor het hele gezin. De voortent kan aan beide kanten op verschillende manieren worden uitgebreid met de Ventura Air Annex. Dankzij de bekende materialen van Isabella en unieke functies zijn de beste outdooravonturen gegarandeerd.

Met de Draught Stopper-luchtbuis wordt de voortent probleemloos met de caravan verbonden en het kleine afdak geeft de Trinus 400 een heel ruime uitstraling. Dankzij steunstangen en het Advanced Air-systeem is de Ventura Air Trinus 400 een zeer stabiele en betrouwbare reisgenoot.

 

Trinus 400

De Trinus 400 is ruim en licht dankzij de grote lichtpanelen in het dak en het Advanced Air-systeem zorgt voor een stabiel en stevig frame voor een fantastische kampeervakantie.

Trinus 400 2

Reizen met de Trinus 400 is bijna hetzelfde als reizen met een gewone voortent dankzij de traditionele vorm en de petluifel voor.

 

Bodemmaat: D260xB400 cm

Gewicht: 32,6 kg

Details: Lichtpanelen in het dak, gordijnen en gordijnstangen, Draught Stopper met luchtbuis, Advanced Air System, verandastokken, klittenband met mogelijkheid voor LED strips, vakken voor scheerlijnen, reflecterende scheerlijnen, deuren met muggengaas, dubbele pees, dubbele luchtpomp, aluminium steunstokken, glasvezelstok afdak, voorbereid voor zonneluifel.

Opties voor montage: De Air-aanbouw kan aan beide kanten worden bevestigd, kuipzeil, te monteren aan de tent, binnenhemel

Het dak is gemaakt van 240 grams polyester doek en de wanden zijn uitgevoerd in 190 grams polyester doek.

Tekeningen front en zijdelen uitleg

Blauw streep: Ritssluiting voor uitneembare en neerrolbare tentdelen
Grijs venster: Insectenhor met folie vensterflappen

Plattegronden
Pijlen boven en beneden + getal: Diepte van het vloeroppervlak
Blauw streep: Uitneembare en neerrolbare tentdelen
Gestippelde buitenlijnen: Petluifel
Zwarte hoekjes: Deuropeningen

 

Indien Isabella producten niet voor 1 augustus 2022 leverbaar zijn gaat de prijs met 10 % omhoog!

Ventura Air Trinus 400 € 1.499,-

Reinders prijs € 1.349,-

 

Ventura Air folder