Vacature caravanmonteur Leeuwarden

 

Reinders Rekreatie is een dynamisch kampeerbedrijf met vestigingen in Hoogeveen en Leeuwarden. Op de vestiging Leeuwarden zijn wij officieel dealer van de topmerken Fendt, Hobby, Knaus en T@B.

We beschikken over een ruime showroom en een moderne werkplaats waar men zich richt op onderhoud, reparatie en schadeherstel. Tevens hebben we een afdeling kampeerartikelen en caravanaccessoires.

Voor onze vestiging in Leeuwarden zijn wij op zoek naar een

Caravanmonteur

 

Het betreft hier een fulltime functie in de moderne werkplaats waarbij je je, binnen een team enthousiaste en vakbekwame collega-monteurs, in een informele werkomgeving, gaat bezighouden met diverse reparaties en onderhoud – werkzaamheden. De werkzaamheden bestaan o.a. uit onderhoud aan het onderstel en opbouw van de caravan. Controleren van water, gas, electra en interieur van de caravan. Een hele afwisselende technische functie voor een enthousiast persoon.

Voor deze afwisselende functie zoeken wij een (jonge) handige kandidaat op MBO niveau, die al enig sleutelervaring heeft opgedaan in bijvoorbeeld de caravan- of autobranche. Je bent leergierig, gedreven en hebt technisch inzicht.

Wij bieden een leuke afwisselende technische functie in een enthousiast team en informele werkomgeving.

 

Geïnteresseerd in deze functie?

Stuur uw sollicitatiebrief  met C.V. per post of per e-mail :

Reinders Rekreatie B.V.

t.a.v.  mevrouw M.A. Reinders

Neptunusweg 40 , 8938 AA  Leeuwarden

marga@reinders-rekreatie.nl