Unico Dakluifel Deluxe

Unico Dakluifel Deluxe

 

Met de nieuwe Unico Dakluifel Deluxe creëert u in een mum van tijd een riante schaduwplek voor uw Unico voortent. Deze dakluifel heeft een diepte van 220 centimeter en is gemakkelijk te bevestigen middels met een sterke spiraalritssluiting. Vernieuwend aan de Dakluifel Deluxe zijn de vaste zijwanden met grote ramen én de afneembare slikranden aan de onderzijde van de zijwand. Dit maakt de Unico Dakluifel Deluxe een waardevolle uitbreiding voor uw voortent en ideaal tijdens langdurige kampeer- of zonvakanties. De ronde boogstokconstructie is zeer stabiel en zorgt daarnaast altijd voor een perfecte afwatering!

Unico dakluifel deluxe

Dakluifel Deluxe Unico

Met de prachtige combinatie tussen uw Unico voortent en de nieuwe Dakluifel  Deluxe bent u optimaal voorbereid op langdurige kampeer- of zonvakanties. De optionele Dakluifel Deluxe is de eerste Unico voortentluifel met vaste zijwanden. Deze zijwanden zijn voorzien van grote ramen en afneembare slikranden. Hierdoor zit u altijd beschut terwijl u toch van de omgeving kunt blijven genieten. Door de afneembare slikranden wordt ook het schoonmaken van de luifel een fluitje van een cent.

De dakluifel is met een stevige spiraalritssluiting eenvoudig te bevestigen en zorgt voor een extra diepte van maar liefst 220 cm. U creëert met deze dakluifel dus in een handomdraai een riante schaduwplek met voldoende beschutting. Ook kan de Dakluifel Deluxe nog gesloten aan de voorzijde. Doordat de voortent standaard is voorzien van een ritssluiting aan de voorzijde, is het ook mogelijk om de Dakluifel Deluxe na enkele jaren nog te verkrijgen. De dakluifel wordt standaard geleverd met 3 dakliggers (vanaf maat 14: standaard 5), stalen haringen en een stevige draagtas.

Alleen de beste materialen

Unico voortenten worden gemaakt van alleen de beste duurzame materialen. Het gebruikte Ten Cate All Season tentdoek is enorm sterk, relatief licht en vormvast. In combinatie met de sterke, verstelbare aluminium boogstokconstructie en de duurzame afspansjorbanden is zowel de voortent als een optionele dakluifel altijd strak af te spannen. De sterke boogstokconstructie maakt het ook mogelijk dat u de meegeleverde middenstaander in de meeste gevallen niet dient te plaatsen. U kunt hierdoor optimaal genieten van een grote middenstaander-vrije overspanning!

Unico gaasfront Rimini

Flexibiliteit door het Voorfront Rimini Deluxe

Op het gebied van flexibiliteit onderscheidt de Unico voortent zich ten opzichte van alle voortenten. Enerzijds biedt de Unico voortent de mogelijkheid om een optionele Dakluifel Deluxe direct aan te tent te ritsen. Ook kunt u deze luifel bevestigen aan de voorzijde van de optionele petluifel. Door de laatst genoemde combinatie kunt u een enorme schaduwplek creëren en flexibel inspelen op de grootte van uw kampeerplaats. Is de plaats kleiner dan verwacht, dan laat u simpelweg de petluifel achterwegen.

Tevens kan het nieuwe Voorfront Rimini Deluxe optioneel aangekocht worden bij de Unico Dakluifel Deluxe. Dit voorfront bestaat uit een combinatie van twee zwarte gaasdeuren en een aantal enorme, heldere raampartijen. Het voorfront geeft u de mogelijkheid om de voorzijde van de dakluifel in zijn totaliteit af te sluiten zonder de ventilatie van de voortent en luifel te benadelen. U creëert in een mum van tijd twee beschutte gedeeltes en bent direct de eigenaar van een enorme eyecatcher op de camping!

Productspecificaties

Dak Ten Cate All Season
Wanden Ten Cate All Season Design
Boogstok In hoogte verstelbaar aluminium 30 x 1.4 mm
Nokliggers Aluminium 30 x 1.4 mm
Vanaf maat 14 voorzien van 5 dakliggers
Afspanning Duurzame sjorbanden
Omloopmaat 800 – 1075 cm.
Kleur combinatie Champagne/Zwart
Ook leverbaar in Carbon/Blue
Gewicht Maat 10: ca. 15 kg.
Diepte 220 cm.
i.c.m. Voorfront Rimini Deluxe 240 cm.
Geleverd inclusief Aluminium boogstok, 3 nokliggers (vanaf maat 14: 5 nokliggers), middenstaander, haringen, stevige draagtas

 

Specifieke kenmerken Unico Dakluifel Deluxe

Unieke eigenschappen
 • Geschikt voor Unico voortent
 • 220 centimeter diep
 • Eenvoudig opzetbaar
 • Zorgt voor riante schaduwplek en veel beschutting
 • Voorzien van vaste zijwanden met ramen
 • Afneembare slikranden
 • Duurzame afspansjorbanden
 • Zeer stabiel
Optioneel
 • Voorfront Rimini Deluxe
 • Unico stormset (6x RVS ring / 6x houten haring)
 • Boogstok fixatie (2 stuks)

 

Unico prijslijst vanaf 1 februari 2024

Dakluifel DeLuxe en Gaasfront Rimini DeLuxe geschikt voor Bologna en Milaan