Truma Smart A volautomaat

Truma Smart A volautomaat

 

Truma mover Smart A

 

Manoeuvreerhulp om automatisch tegen de band aan te zetten en terug vrij te zetten voor enkelassige caravans

 

  • Automatisch tegen de band aanzetten en weer vrijzetten met een druk op de knop
  • Zacht starten, exact stoppen
  • Moeiteloos manoeuvreren met de handige afstandsbediening
  • Eenvoudige montage op alle gebruikelijke frames
  • Geen TÜV-registratie nodig dankzij typegoedkeuring

 

A voor automatisch: De Truma Mover smart A

De Mover smart A is de voordelige volautomatische manoeuvreerhulp van Truma – met de bewezen kwaliteit. De aandrijfrollen worden met een druk op de knop tegen de banden aangezet – zonder enige mankracht! De rest wordt gedaan met de afstandsbediening: Hiermee kunt u de caravan soepel, gevoelig en nauwkeurig manoeuvreren.

De Softstart-functie zorgt ervoor dat de caravan zonder schokken start en op de millimeter nauwkeurig stopt. De caravan wordt afgeremd zodra u de bedieningsknoppen loslaat.

Dit kan de Mover smart A:

  • Kan hellingen van 13 procent aan.
  • Eenvoudige en nauwkeurige koppeling aan de trekauto
  • Geschikt voor enkelassige caravans tot 2000 kg.

De aandrijfrollen zijn gemaakt van aluminium, zijn bijzonder licht en tegelijkertijd robuust. Ze grijpen de band zonder weg te glijden en brengen de aandrijfkracht optimaal over.

 

Compleet gemonteerd* incl. standaard accu

 

€ 2.095,-

Truma Mover Smart A

Overzicht mover aanbiedingen

 

Truma – De onderneming in een oogopslag

Internationaal succes door innovatie en inzet

Zo goed als elke caravanner in Europa kent Truma. Sinds het bedrijf in 1949 door Philipp Kreis is opgericht, bieden wij accessoires voor caravans en campers aan. In ruim 70 jaar ontwikkelde Truma zich tot een internationaal succesvol bedrijf, dat nog steeds door de eigenaars zelf wordt geleid.

Destijds is het allemaal begonnen met een gaslamp, die de oprichter zelf in de woonkamer heeft ontworpen en gebouwd. Vandaag de dag is Truma systeemleverancier van verwarmingen, airconditioningsystemen, warmwatertoestellen, movers en de gasinstallatie in de caravan. Sinds de introductie van het Truma iNet System wordt het onderling digitale verbinden van apparatuur ook in het dagelijkse kampeerleven de normale gang van zaken – en het zoeken naar innovatieve ideeën gaat dag in, dag uit verder. Daarbij hebben wij veel plezier van het feit dat veel van onze medewerkers zelf enthousiaste kampeerders zijn: ze ontwikkelen niet alleen producten, ze gebruiken ze ook zelf. En het zijn juist die inzet voor en identificatie met het bedrijf die het succes van Truma uitmaken.