Truma Mover SX

Truma Mover SX

 

Met de hand te bedienen mover voor enkelassige caravans

 

Truma Mover SX

De Truma Mover SX is het basismodel onder de Truma movers, waarmee enkelassige caravans met een totaalgewicht tot 2000 kg kunnen worden verreden. Het is het eerste handbediende mover op de markt met traploze regeling.

U zet de beide aandrijfeenheden van de Mover SX met één hendelbeweging vanaf één kant van de caravan handmatig tegen de band aan. Dankzij het uitgekiende mechaniek is dat zonder grote krachtsinspanning en zonder zwengelen mogelijk. Met de afstandsbediening kunt u uw caravan vervolgens soepel, zonder horten en stoten en uiterst nauwkeurig manoeuvreren.

  • Handmatig de mover met een hendelbeweging tegen de band aanzetten en weer vrijzetten
  • Veilig en exact sturen zonder krachtsinspanning
  • Intuïtieve afstandsbediening met draaiknop (sturen) en schuifregelaar (versnellen)
  • Dankzij de traploze besturing subtiel manoeuvreren
  • Bedwingt hellingen tot 13 procent

 

Verdere details over de Truma Mover SX

Zoals alle Truma movers beschikt de Mover SX over een automatische Stop-functie. Zodra de Mover SX buiten bereik van de afstandsbediening is, blijft de caravan onmiddellijk staan.

  • Voor caravans tot 2000 kg
  • Draaien van de caravan om de eigen as mogelijk (360°)
  • Met ‘algemene typegoedkeuring’ (ABE), geen TÜV-registratie nodig (Duitsland)
  • Eenvoudige montage op alle gangbare chassis met L- of U-profiel
  • Beschermd tegen roest en resistent tegen pekel bij gebruik in de winter, stof, vocht, olie, benzine, zouthoudende lucht en UV-straling
Truma afstandsbediening mover sx

 

Compleet gemonteerd* incl. standaard accu

 

€ 2.099,-

 

Truma Mover SX – traploos manoeuvreren met uiterste nauwkeurigheid

Klik hier voor onze mover aanbiedingen

Truma afstandsbediening SX 3,9 MB 

**Basismontage movers: standaard montage excl. adapters etc.

 

Truma – De onderneming in een oogopslag Internationaal succes door innovatie en inzet

Zo goed als elke caravan kampeerder in Europa kent Truma. Sinds het bedrijf in 1949 door Philipp Kreis is opgericht, bieden wij accessoires voor caravans en campers aan. In ruim 65 jaar ontwikkelde Truma zich tot een internationaal succesvol bedrijf, dat nog steeds door de eigenaars zelf wordt geleid.

Het is het allemaal begonnen met een gaslamp, die de oprichter zelf in de woonkamer heeft ontworpen en gebouwd. Vandaag de dag is Truma systeemleverancier van verwarmingen, airconditioningsystemen, warmwatertoestellen, movers en de gasinstallatie in de caravan. Sinds de introductie van het Truma iNet System wordt het onderling digitale verbinden van apparatuur ook in het dagelijkse kampeerleven de normale gang van zaken – en het zoeken naar innovatieve ideeën gaat dag in, dag uit verder. Daarbij hebben wij veel plezier van het feit dat veel van onze medewerkers zelf enthousiaste kampeerders zijn: ze ontwikkelen niet alleen producten, ze gebruiken ze ook zelf. En het zijn juist die mensen die Truma tot een succes maken.

 

 

Gebruiksaanwijzingen en meer informatie over Truma producten? Klik hier voor het Truma Download Center