Truma LevelControl

Truma LevelControl

 

Truma LevelControl

De Truma LevelControl meet snel en exact via ultrasoon hoeveel gas er zich in de fles bevindt. Bovendien laat hij zien hoe lang er nog met het gas kan worden gedaan. De vulpeilsensor stuurt de berekende gegevens naar uw iNetBox. Via de gratis Truma App kunt u de meetwaarden gemakkelijk op uw smartphone of tablet opvragen. Met de Truma LevelControl hebt u uw gasvoorraad altijd onder controle – zelfs als u onderweg bent.

  • Berekent nauwkeurig het vulpeil van stalen en aluminium LPG-gasflessen met een diameter van 200 tot 350 mm
  • Geeft de gasvoorraad in percenten of kg aan en de resterende gebruiksduur in dagen.
  • Stuurt het resultaat via Bluetooth (van nabij) of via SMS (van onderweg) direct naar uw smartphone of tablet.

 

Verdere details over de vulpeilsensor

De Truma LevelControl brengt u met een geïntegreerde magneet onder de stalen gasfles aan. Voor de bevestiging onder aluminium gasflessen hebt u nog een spanplaatje nodig dat Truma u eveneens aanbiedt. Als u de gasfles vervangt, pakt u de inhoudsmeter er eenvoudig af en brengt hem op de volle fles weer aan. Een waarschuwingsplaatje herinnert u eraan de LevelControl te verwijderen alvorens de gasfles in te leveren.

Hebt u twee gasflessen in de caravan of camper, dan kunt u voor elke fles een eigen Truma LevelControl gebruiken. De Truma App geeft u dan het vulpeil van elk van beide gasflessen aan. Zit er nog maar weinig gas in de fles, dan wordt u via een SMS-alarm gewaarschuwd.

  • Eenvoudig te installeren
  • Gemakkelijk via de Truma App te bedienen
  • Tot twee vulpeilmeters parallel te gebruiken
  • Niet geschikt voor kunststof gasflessen, navulbare tank-gasflessen, gastanks of butaan-gasflessen (Campingaz)

 

Truma LevelControl

De Truma LevelControl brengt u aan de onderkant van uw gasfles aan. Voor
de bevestiging onder aluminium flessen hebt u een extra spanplaatje nodig.

De inhoudsmeter berekent via ultrasoon het vulpeil van uw gasfles.

 

De Truma LevelControl maakt deel uit van het Truma iNet System. De meetwaarden vraagt u heel eenvoudig via uw smartphone op.

De installatiewizard van de Truma App helpt u om uw smartphone of tablet met de LevelControl en de Truma iNet Box te verbinden.

In de Truma App selecteert u het land en het type gasfles. De LevelControl wordt vervolgens automatisch op de betreffende fles geconfigureerd

 

U ziet in een oogopslag het vulpeil van maximaal twee gasflessen in de Truma App.

Naast het vulpeil in percenten en de gashoeveelheid in kg wordt bovendien nog de resterende gebruiksduur in dagen weergegeven.

 

 

Gebruiksaanwijzing Truma LevelControl 1.89MB