Travelvision MOBIEL IPTV

Travelvision MOBIEL IPTV

 

Mobiel IPTV
IPTV Router

 

TV kijken via internet is nog nooit zo eenvoudig geweest

Geen gedoe met zwakke camping WiFi, streamen via je telefoon en allerlei moeilijke oplossingen, maar sluit simpelweg het Travel Vision IPTV systeem aan op je tv met een HDMI-kabel. Met één druk op de knop van de afstandsbediening schakel je het systeem in en kun je eenvoudig tv kijken.

Je eigen internetverbinding

Zeg vaarwel tegen buffering en storingen van de camping WiFi en ontvang een zorgvuldig samengesteld zenderpakket via je eigen veilige internetverbinding. Bovendien verbruikt deze IPTV-functie maar liefst 6 keer minder data dan wanneer je tv kijkt of streamt via het reguliere internet!

Perfecte combinatie: TV kijken én je eigen veilige WiFi netwerk

Ontdek de perfecte combinatie voor een zorgeloze vakantie: jouw eigen WiFi-netwerk én onbeperkt televisieplezier, allemaal dankzij Travel Vision’s mobiele IPTV-oplossing. Waar je ook bent, deze handige set biedt een betrouwbare internetverbinding en geeft je toegang tot je favoriete Nederlandse zenders via je eigen internetverbinding, zonder afhankelijk te zijn van de vaak zwakke WiFi-kwaliteit op campings.

Je eigen veilige WiFi netwerk

Naast tv kijken fungeert het systeem ook als een krachtige WiFi hotspot, waarmee je veilig verbinding kunt maken met het internet in en rondom je caravan of camper.

Verbind eenvoudig je apparaten, zoals mobiele telefoons, tablets, laptops en smart-tv’s, met het internet, net zoals thuis. Zo kun je bijvoorbeeld ook online apps streamen, zoals Netflix, YouTube, Viaplay en meer. Wees je er echter van bewust dat regulier dataverbruik van toepassing is wanneer je deze diensten gebruikt.

Kortom, met Travel Vision mobiel IPTV heb je een complete oplossing voor al je televisie- en internetbehoeften tijdens je vakantie. Geniet van je favoriete programma’s, blijf verbonden met het internet en maak van je vakantie een zorgeloze ervaring.

 

 

Ontdek hoe Travel Vision IPTV het dataverbruik aanzienlijk vermindert en een zorgeloze manier biedt om televisie te kijken en te genieten van een betrouwbare internetverbinding

Dataverbruik tv kijken

Het kijken van televisie via internet is populair vanwege de vele mogelijkheden, maar het kan snel leiden tot hoge dataverbruikskosten. In feite verbruikt één uur televisiekijken of streamen op je telefoon of tablet in HD-kwaliteit maar liefst 3 GB aan data. Zelfs met zogenaamde ‘onbeperkte’ data abonnementen zijn er vaak beperkingen, vooral wanneer je in het buitenland bent. Je kunt worden geconfronteerd met extra kosten zodra je een bepaalde datalimiet overschrijdt, wat tot aanzienlijke kosten kan leiden.

6x lager dataverbruik met Travel Vision IPTV!

Gelukkig biedt Travel Vision een innovatieve oplossing met zijn IPTV-functie. Dankzij een unieke compressietechnologie verbruikt het kijken van televisie in HD-kwaliteit slechts 0,5 GB per uur, wat maar liefst zes keer minder is dan het normale dataverbruik bij tv kijken via internet! Dit maakt televisie kijken via internet aanzienlijk voordeliger.

Hoe werkt het?

De Travel Vision IPTV-router werkt via het mobiele 3G/4G-netwerk en is uitgerust met een vaste simkaart. Het tv-signaal wordt vanuit Nederland via een beveiligde internetverbinding naar het IPTV-systeem gestuurd. Je kunt eenvoudig televisie kijken met de meegeleverde afstandsbediening.

De voordelen Travel Vision mobiel IPTV zijn

  • TV kijken via internet in HD kwaliteit
  • Zeer eenvoudig in gebruik met afstandsbediening
  • Slechts 0,5 GB dataverbruik per uur, maar liefst 6x lager dan bij streamen
  • Nederlands zenderpakket
  • Voordeligere datakosten
  • Overal internet via uw eigen veilige WiFi netwerk
  • Krachtige buitenantennes voor een goede ontvangst

Zenderoverzicht

Travel Vision mobiel IPTV biedt een uitgebreid pakket van 20 Nederlandse en buitenlandse televisiezenders:

Kosten

Om toegang te krijgen tot het uitgebreide zenderpakket van Mobiel IPTV, wordt er een jaarlijks abonnementsbedrag van €99,- in rekening gebracht. Dit geeft je de vrijheid om te genieten van een breed scala aan Nederlandse zenders via je eigen internetverbinding, zonder afhankelijk te zijn van de kwaliteit van camping WiFi.

Daarnaast worden kosten in rekening gebracht voor het datagebruik. Bij Travel Vision begrijpen we dat flexibiliteit belangrijk is. Daarom bieden we de mogelijkheid om prepaid data aan te schaffen. In plaats van vast te zitten aan een maandelijks abonnement, betaal je alleen voor de data die je daadwerkelijk gebruikt. Op deze manier betaal je alleen wanneer je het systeem gebruikt.

U kunt eenvoudig uw datategoed online opwaarderen tegen een tarief van €2,50 per GB. Het aangeschafte datategoed blijft geldig gedurende een periode van 2 maanden.

De aanschafprijs van het Mobiel IPTV systeem is €1.495,-.

Travelvision MOBIEL IPTV