Thule Veduta 6200/6300

Thule Veduta 6200/6300

 

Thule Veduta

De Thule Veduta is een tent die te verkrijgen is in 4 lengtes 4 meter tot 5 meter en kan alleen gebruikt worden met de Thule 6300/ 6200 luifel met een montage hoogte van 2.45-2.59meter.
De bijgeleverde klemprofielen verbinden de zijwanden met het luifeldoek en zorgt voor een perfecte aansluiting tussen wand en dak. De zijwanden worden in de opening van de klemprofielen geschoven en de voorwand schuift in de voorlijst van de luifel.
De 4 vensterpanelen zijn uitritsbaar. Er is 1 paneel die zowel aan de zijkant als voorkant geplaatst kan worden waardoor je een deur kan maken op de gewenste plek. Alle ramen zijn voorzien van muggengaas om vuil en ongedierte buiten te houden en optimaal te kunnen ventileren.
De onderzijde van de tent is voorzien van en dubbele tochtstrook voor een betere afscherming tegen vuil en regen.

 

thule veduta
thule veduta

 

  • Alle raampanelen kunnen in zijn geheel weggenomen worden en met elkaar verwisseld. Een wand heeft 2 geïntegreerde deuropeningen die men dus links en rechts kan plaatsen zowel in het front of als zijwand.
  • Deze tent biedt uitzonderlijk veel stabiliteit en is tegelijkertijd snel en gemakkelijk te installeren: het voorpaneel is eenvoudig in de voorlijst van de luifel te schuiven, en de zijpanelen worden met een klemprofiel bevestigd.
  • AIRTEX® is een doek van 100% polyester aan een kant gecoat met acrylaat en geïmpregneerd met een afwerking op basis van Teflon. Het doek is schimmelwerend, absorbeert nauwelijks vocht en is optimaal waterbestendig. Het vergt weinig onderhoud en is afwasbaar.
  • Alle ramen zijn voorzien van muggengaas.
  • De Thule Veduta is geschikt voor Thule Omnistor 6200 en 6300 dakluifels welke op een caravan zitten gemonteerd met railhoogte 240-260 cm.

 

 

Thule luifels

www.thule.com