Smart Trailer Slim en veilig op pad

Veilig. Comfortabel. Gebruikersvriendelijk.

 

Wilt u slimmer gebruik maken van moderne technologie in combinatie met uw caravan of camper en hiermee ook de veiligheid en het comfort van het rijden verbeteren? Dit kan met het SMART-Trailer systeem. Wilt u weten hoe de SMART-Trailer precies werkt? Lees dan verder of bekijk even dit filmpje!

 

 

Smart Trailer

Het SMART-Trailersysteem

 

De E-Connect fungeert als basis van het SMART-Trailersysteem, weegt minder dan een kilo en wordt vast geïnstalleerd in uw caravan, camper of aanhanger. Via Bluetooth verbindt u met gemak uw smartphone of tablet met de E-Connect. Op deze manier heeft u altijd alle informatie bij de hand om comfortabel en veilig op reis te gaan en bent u altijd op de hoogte van de status van uw caravan of camper. Door de modulaire opzet van het SMART-Trailer-systeem kunt u kiezen over welke informatie van de caravan of camper u wilt beschikken. Één centrale E-Connect in combinatie de app maakt het daarnaast ook mogelijk om telkens nieuwe technieken en oplossingen aan te bieden in de vorm van een nieuwe module. De app die u hiervoor op uw telefoon installeert, is gebruiksvriendelijk en beschikbaar voor zowel Android als iOS.

Prijs E Connect € 119,95

E level

E-Level

Vindt u het telkens heen en weer lopen tussen uw waterpas en uw neuswiel om te zien of uw caravan, camper of aanhanger goed staat ook zo onhandig en vervelend? Met de E-Level kunt u vanuit de auto op uw telefoon zien of uw caravan, camper of aanhanger links-rechts waterpas staat en voorkomt zo het te ver doordraaien van de steunen.

Prijs € 59,95

E mountain

E-Mountain

Met de E-Mountain gaat u veilig op weg in de bergen en bent u altijd op de hoogte van de hellingshoek van een helling. Dit is bij het afdalen nuttige informatie, hierdoor weet u of uw oplooprem onbedoeld geactiveerd wordt. Ook kunt u met de E-Mountain uw huidige hoogte bepalen en dus zien hoe hoog uw camping gelegen is.

Prijs € 29,95

E pressure

E-Pressure

Hoe vaak controleert u uw bandenspanning? Wist u dat u met een verkeerde banden spanning onnodig veel brandstof verbruikt en de kans op een klapband aanzienlijk toe neemt? Met de bandenspanningsbox bent u altijd op de hoogte of u de juiste bandenspanning heeft. De E-Pressure kan in veel gevallen een klapband zien aankomen en waarschuwt u op tijd.

Prijs € 99,95