Reich Mobility Power Pack mover accu

Reich Mobility Power Pack mover accu

 

Reich Mobility Power Pack mover accu

 

Dé ideale vervanging voor zware caravanaccu’s.

De Reich Mobility Power Pack (MPP) is hét lichtgewicht alternatief voor de tot nu gebruikte gel- en loodzuuraccu’s en vooral in combinatie met caravanmovers.
De belangrijkste basis voor de ontwikkeling van de MPP was de integratie van stroomvoorziening en laadtechniek, alsmede een vervanging van zware accu’s, bij gebruik van apparaten die kortstondig een hoge stroom eisen. Tegelijkertijd moest de benodigde lader geïntegreerd worden, wat altijd nog kan bijdragen tot een extra gewicht van 1kg. De MPP moest daarmee een 75A accu, bijv. voor gebruik van een caravanmover, compleet vervangen.

Reich slaagde erin de MPP te ontwikkelen en produceren: totaalgewicht inclusief geïntegreerde lader slechts 2,2kg!

In de praktijk is het mogelijk om een caravan van 1.600kg, voorzien van MPP èn caravanmover, minimaal 15 minuten te rangeren (afhankelijk van het stijgingspercentage).

Laden van de MPP kan via de geïntegreerde lader, zonnepaneel of direct via de auto. Via de auto is de accu binnen 4 uur weer geheel opgeladen!

De MPP is volledig onderhoudsvrij! Indien volledig opgeladen, kan deze accu – in tegenstelling tot loodzuur-accu’s – één jaar opgeslagen worden zonder dat deze bijgeladen hoeft te worden en zonder enige kans op beschadiging!

Is de MPP dus altijd de logische keuze bij aanschaf van een mover? Wanneer u de accu alleen wilt gebruiken voor de mover en niet op wintersport gaat met de caravan kan het inderdaad de beste keuze zijn! Wilt u de accu echter ook gebruiken voor de verlichting en andere 12V gebruikers in de caravan en gaat u met vorst op pad, kunt u beter niet voor een Lithium-ion accu kiezen.

 

Reich Mobility Power Pack mover accu

Capaciteit: 8.8 Ah, 113 Wh
Laadtijd (max.) : 4 uur (vanaf auto)
16 uur (met netadapter)
Gewicht: 2.2 kg
Afmetingen: 109(H) x 181(B) x 192(D) mm

Montage en gebruiksaanwijzing

Klik hier voor een volledig overzicht van Lithium-ion accu’s