Qlima petroleumkachels

Helaas tot nader bericht Qlima producten uitverkocht!

Qlima Petroleumkachels

 

Zuiniger dan CV

Wist je dat de CV verantwoordelijk is voor gemiddeld 75% van je totale gasverbruik? De belangrijkste tip om energie te besparen is de CV lager te zetten of langer uit te laten. Maar dat is niet altijd mogelijk of wenselijk. Met een moderne Qlima petroleumkachel verwarm je enkel die ruimte (bij) waar je behoefte hebt aan extra warmte. En de kachel is direct klaar voor gebruik.

Direct warmte, direct besparen

Doordat Qlima petroleumkachels geen afvoer of leidingen nodig hebben, maak je geen kosten voor installatie. Met één druk op de knop start de kachel op en binnen 5 minuten is de ruimte gevuld met een heerlijke warmte. Dit maakt Qlima kachels bijzonder efficiënt en kostenbesparend.

 

 

 

Qlima R8128SC

Deze R 8128S C dubbelglasbrander petroleumkachel is bijzonder compact, licht van gewicht en zeer eenvoudig te bedienen. Een stopcontact of lucifers zijn niet nodig. Met één druk op de knop wordt de kachel ontstoken.

De R 8128S C beschikt over een dubbelglasverbrandingssysteem waardoor de kachel razendsnel op temperatuur is. Bovendien is deze kachel voorzien van een CO2-functie en heeft de kous een extra lange levensduur. Met de veiligheidsstop, omvalbeveiliging en safe top is de R 8128S C ook nog eens zeer veilig.

De kachel is uitgerust met een modern vonkontstekingssysteem (spark ignition). Het mechanisme is bijzonder duurzaam waardoor deze geen onderhoud vergt. Daarnaast wordt de kachel razendsnel ontstoken.

De dubbelglasbanders van Qlima, altijd een bron van behaaglijkheid!

EAN 8713508778624
Verwarmingscapaciteit min (W) 2850
Verwarmingscapaciteit max (W) 2850
Verwarmingscapaciteit min (m³) 50
Verwarmingscapaciteit max (m³) 105
Min. brandduur (uur) 17,5
Max. brandduur (uur) 17,5
Brandstofverbruik min (gr/h) 238
Brandstofverbruik max (gr/h) 238
Brandstofverbruik min (l/h) 0,297
Brandstofverbruik max (l/h) 0,297
Tankinhoud (L) 5,2
Jaren Garantie 4

 

 

Qlima SRE 4034 C

Deze krachtige SRE 4034 C Laserkachel brengt veel warmte in huis. Via het geïntegreerde digitale display kan eenvoudig de gewenste temperatuur of functie geselecteerd worden. De ingebouwde thermostaat past het vermogen op basis van de ingestelde temperatuur aan.

Verder is de SRE 4034 C voorzien van de meeste standaard functionaliteiten zoals een dagtimer, CO2-sensor en Fuzzy Logic. Dankzij de ‘Fuzzy Logic’ op de Qlima SRE 4034 C is de ruimte op het gewenste tijdstip op de vooraf ingestelde temperatuur.

Deze Laserkachel is tevens voorzien van een automatische brandduurverlenging. Wanneer de brandstof bijna op is, schakelt het apparaat volautomatisch naar een lager verbrandingsniveau, zodat het bijvullen van de brandstof enige tijd uitgesteld wordt. De Lasers van Qlima, vol technisch vernuft!

 

EAN 8713508782010
Verwarmingscapaciteit min (W) 1190
Verwarmingscapaciteit max (W) 3400
Verwarmingscapaciteit min (m³) 53
Verwarmingscapaciteit max (m³) 165
Stroomverbruik bij start (W) 335
Stroomverbruik min. (W) 70
Stroomverbruik max. (W) 130
Min. brandduur (uur) 14
Max. brandduur (uur) 40
Brandstofverbruik min (gr/h) 99
Brandstofverbruik max (gr/h) 283
Brandstofverbruik min (l/h) 0,124
Brandstofverbruik max (l/h) 0,354
Tankinhoud (L) 5
Geluidsdrukniveau min (dB(A)) 26
Geluidsdrukniveau max (dB(A)) 39
Jaren Garantie 4

 

 

Tectro SRE 1330 TC

De Tectro (made by Qlima) Laserkachel SRE 1330 TC heeft een geavanceerde, elektronisch gestuurde brander. Voor het opstarten en enkele functionaliteiten is een minimale hoeveelheid stroom nodig. En afvoer of gasaansluiting is niet nodig.

Het grote voordeel van de Tectro (made by Qlima) SRE 1330 TC Laserkachel is dat de temperatuur tot op de graad nauwkeurig instelbaar is. Dankzij het zelfdenkende besturingssysteem Fuzzy Logic en de timerfunctie is de ruimte op het gewenste tijdstip op temperatuur. Volautomatisch berekent de kachel het meest efficiënte verbrandingsniveau.

Bij extreme kou wordt de boosterstart automatisch ingeschakeld, zodat de ruimte extra snel op de gewenste temperatuur is. De verbeterde spaarstand houdt nauwkeurig de ingestelde temperatuur bij en stelt het verbrandingsniveau automatisch bij. De brandstof wordt zo optimaal benut.

Merk: Tectro
Afmetingen: 371x294x429 mm
Gewicht: 8.1 kg
Verplaatsbaar: Ja
Afvoer nodig: Nee
Max. capaciteit m²: 48 m²
Min. capaciteit m²: 20 m²
Max. capaciteit m³: 120 m³
Min. capaciteit m³: 48 m³
Max. capaciteit Watt: 3000 Watt
Min. capaciteit Watt: 1080 Watt
Max. brandtijd per tank: 44 uur
Tankinhoud: 5 liter
Min. temperatuur instelling: 6°C
Max. temperatuur instelling: 28°C
Max. verbruik brandstof: 0.313 l/u
Min. verbruik brandstof: 0.113 l/u
Anti-lekkage tankdop (cleangrip): Nee
Stroomverbruik (bij opstart): 335 Watt
Stroomverbruik (continu): 123 Watt
Afstandsbediening: Nee
CO² sensor: Nee
Gratis transportdop: Nee
Gratis brandstof hevelpomp: Ja
Garantie: 2 jaar*

 

 

Kachelbrandstoffen

Premium Quality Fuels

Met meer dan 30 jaar ervaring is Qlima de Europees marktleider in kachelbrandstoffen. Vanuit de eigen fabriek in Gent wordt het ruwe materiaal verwerkt tot de schoonste, meest efficiënte brandstof met de beste prestaties op de markt.

Kies voor kwaliteit

Alle Qlima brandstoffen zijn uitvoerig getest door onafhankelijke laboratoria. In de markt zijn diverse alternatieven verkrijgbaar. Niet allemaal even veilig en
geurloos, blijkt uit testen. Let voor een veilig en comfortabel gebruik op een vlampunt van > 65ºC en een zo laag mogelijk aromatengehalte (< 0,3%). Met Qlima Premium Quality Fuels ben je altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit, de hoogste efficiëntie en het hoogste comfort. Alle Qlima Premium Quality Fuels leveren uitmuntende prestaties.

Milieubewuste keuze

Gedurende het ontwikkelingsproces wordt niet alleen naar de brandstof gekeken, maar ook naar de verpakkingen. Zo biedt Qlima haar brandstof aan in 100% recycleerbare eco-cans van PET. En de verpakkingen worden in de eigen fabriek geblazen, dit beperkt de transportkosten van grondstoffen.

 

petroleumkachels

Door Qlima Premium Quality Fuels te gebruiken garandeert Qlima de hoogste kwaliteit, de hoogste efficiëntie en het hoogste comfort.

Qlima Kristal zorgt voor een superieure warmte beleving en garandeert het hoogste comfort met geurvrije warmte en een langere levensduur van de kachel. Het is een betrouwbare en schone brandstof, die is geïnspecteerd en getest door onafhankelijke laboratoria.

 

De Qlima producten zijn verkrijgbaar bij Reinders Rekreatie Hoogeveen. (niet in Leeuwarden)

Qlima petroleumkachels Hoogeveen

 

Helaas tot nader bericht Qlima producten uitverkocht!