Mestic Split unit airco SPA-5000

Mestic Split unit airco SPA-5000

 

Mestic Splitunit airco SPA-5000

Mestic Splitunit airco SPA-5000

Mestic Splitunit airco SPA-5000

 

Split unit airconditioner SPA-5000

De Mestic splitunit airco SPA-5000 koelt, ventileert én ontvochtigt jouw kampeervoertuig. Het krachtige koelvermogen van 1495 W zorgt voor een aangename temperatuur binnen. Dankzij de traploos verstelbare beugels hang je de airco eenvoudig zelf op in de raamopening.

Eenvoudige montage in raamopening

Houd het op warme dagen aangenaam koel in jouw caravan of camper met de Mestic split unit airco SPA-5000. Hang de airconditioner met traploos verstelbare beugels eenvoudig op in de raamopening. De innovatieve split unit airconditioner bestaat uit twee delen: de condensor (buitenunit) en de verdamper (binnenunit). Deze zijn middels flexibele buizen via het raam met elkaar verbonden. De buizen zijn zo dun, dat het raam tot op een kier dicht kan. Een raamsluiting met nok leent zich hier perfect voor. Dankzij de traploos verstelbare montagebeugels is de airconditioner geschikt voor vrijwel alle caravans en campers. De buitenunit van deze caravan airco heeft isolatieklasse IPX4. Dat betekent dat je de unit gerust buiten kunt laten hangen tijdens een regenbui. Heb je de airco tijdelijk niet nodig? Dan haal je hem ook eenvoudig weer weg.

Belangrijkste voordelen

  • Koelt, ventileert en ontvochtigt
  • Zeer eenvoudige, universele bevestiging
  • Koelvermogen: 1495 W (5100 BTU)
  • Instelbare temperatuur: 16 °C tot 30 °C
  • Inclusief nachtmodus
  • Geluidsniveau: 55 dB

Krachtige airco voor caravans

De Mestic split unit airconditioner SPA-5000 heeft een vermogen van 1495 W en werkt op het milieuvriendelijke koelmiddel R290. De temperatuur stel je op het digitale touchpaneel eenvoudig in tussen 16 °C en 30 °C. Zo houdt de airco voertuigen met een lengte tot 6 m heerlijk koel. Dankzij het nominale stroomverbruik van 600 W hoef je tijdens jouw kampeervakantie niet bang te zijn voor overbelasting van het elektriciteitsnet. De airco heeft drie ventilatiestanden en een geluidsniveau van 55 dB. Schakel je ’s nachts over op de nachtmodus? Dan gaat de verlichting op het apparaat uit en schakelt hij over op de laagste ventilatiestand. Geniet ongestoord van je nachtrust in een aangename temperatuur.

Kies je voor de Mestic split unit airconditioner SPA-5000? Dan kies je voor een aangenaam koel kampeervoertuig tijdens je vakantie. De airco is instelbaar van 16 °C tot 30 °C en geschikt voor voertuigen met een lengte tot 6 m.

Aansluitspanning 220-240 V
Aantal ventilatiestande 3
Afmetingen 44 x 37 x 20 cm
Breedte binnen unit airco 45 cm
Breedte buiten unit airco 44 cm
Diepte binnen unit airco 31 cm
Diepte buiten unit airco 37 cm
Display Digitaal touchpaneel
Geluidsniveau 55 dB
Hoogte binnen unit airco 20 cm
Hoogte buiten unit airco 20 cm
Inclusief afstandsbediening Ja
Instelbaar temperatuurbereik Van 16 °C tot 30 °C
Kleur Wit
Nachtmodus Ja

 

€ 549,-

Bekijk ook de Split unit SPA-3000